ברוכים הבאים, אורח

אהלן
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: אהלן 255 צפיות

אהלן לפני 1 חודש, 1 שבוע #154153

• healinghippo96
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

לקח לי הרבה זמן להביא את עצמי לכתוב, לא יודע משהו בזה הרגיש לי חשוף. 
החלטתי בכל זאת כי אני רוצה להתמסר להתהליך כמו שצריך ולהצליח לפתור את הבעיות ואחד הדברים הכי חשובים זה מעגל תומך שמכיר ויודע לתמוך.

אני ב״ה בזוגיות כבר כמה שנים. הבת זוג שלי יודעת שאני נופל פה ושם וזה לא כזה מפריע לה אבל לי זה שורף בפנים. אני מרגיש שאני פוגע בעצמי ופוגע בה. לפני כמה שבועות החלטתי שזהו זה חייב להיפסק. אני רוצה לעצמי חיים של נפש בריאה וזוגיות בריאה.

אני אשמח לעצות איך אפשר להתמסר ומה הכי עזר לכם בתהליך. בת הזוג שלי לא מבינה כמה נפלתי ולא יודעת שאני מנסה להפסיק.

תגובה: אהלן לפני 1 חודש, 1 שבוע #154157

ברוך הבא! והערכה על האומץ!!
לי ספציפית עוזר תכנית 12 הצעדים ובעיקר הכניעה.

תגובה: אהלן לפני 1 חודש #154169

• עמי-אתה
  • רצף ניקיון נוכחי: 74 ימים
  • חבר ותיק
היי אח יקר קודם כל תודה על השיתוף!!!!

לי אישית הדבר שהכי עזר היה להתחייב לתכנית כאן של טיסה אל החופש ולהתמיד בה כל יום גם בצפייה ובעיקר בתרגול של הכלים העוצמתיים שיש כאן גם כאלו שלא אהבתי בהתחלה, בסוף אחרי התמדה בלי שתשים לב מגיע איזשהוא שלב שמשהו בך השתנה, התקדמת בפנים נפשית, ואתה לא חסר אונים מול הטריגרים אלא יש לך כלים לנצח, אם תבחר להשתמש בהם או לא זה שלך כבר אבל זה לשלב הבא

עכשיו זה הזמן להתחיל ללמוד ולתרגל

את השלב הכי קשה שזה לשתף עברת כולנו כאן ביחד איתך ובאותה סירה עד שנגיע לחוף מבטחים בע"ה

תגובה: אהלן לפני 1 חודש #154182

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 298 ימים
  • חבר חדש

תודה רבה על השיתוף ! 
לי מאוד עוזר התוכנית שהאתר מציע - לנסות להגדיר גבולות ברורים ולחקור אחר הדפוסים שגורמים לי ליפול. ממליץ לך מאוד לנסות אם עוד לא יצא לך. 
בהצלחה ! 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן