צדיק!
הדברים שלך ממש נגעו בי. אתה מתאר מסע לא פשוט של סקרנות טבעית, חיפוש אחרי חום שלא תמיד קיבלת בבית, תלותיות בחברים, ואז כניסה לעולם המדיה והפורנוגרפיה שהלכה והשתלטה עד שלא הרגשת שליטה.
אני רק יכול לדמיין כמה קשה היה לך להרגיש שאתה נשאב לזה שוב ושוב למרות הבטחות ותחושות חזקות של חרטה.
התקופות שתיארת אחרי נפילות, ימים של תסכול, תחושת אשמה, חזרה בתשובה עם החלטות חזקות ואז שוב התמוטטות זה משהו כל כך מוכר להרבה מאיתנו כאן. עצם זה שאתה מצליח לנסח את זה במילים מראה על מודעות גדולה ועל רצון אמיתי לשינוי.
והנה, למרות כל מה שעברת, הצלחת להגיע ל־67 ימי נקיות. זה מספר עצום שמראה שיש לך כוח אדיר. נכון, אחרי זה הייתה נפילה, והיא כאבה מאוד. אבל הנפילה לא מוחקת את 67 הימים האלה. זה מראה שהצלחת! ושיש לך את היכולת להצליח שוב.
הדבר המדהים ביותר בעיניי זה שאתה לא עצרת שם. הבנת שהאתר הוא לא "תרופת פלא", אלא כלי שצריך לעבוד איתו ברצינות.
לקחת ספונסר, נכנסת לקבוצות SA, ואתה נחוש להמשיך. זה לא מובן מאליו. זה בדיוק המקום שבו מתחיל השינוי האמיתי.
לא בהבטחות שלא יפלו יותר לעולם, אלא בעבודה עקבית, בצעדים קטנים, עם ליווי ותמיכה.
אני מבין אותך לגמרי כשאתה אומר שזה נראה רחוק ובלתי מציאותי לצאת מזה לגמרי. כולנו מרגישים כך בשלב כלשהו. אבל תדע שאתה לא לבד. יש פה אנשים שעברו בדיוק את מה שאתה מתאר, כולל תחושות של ייאוש ושל חוסר שליטה, והיום הם במקום אחר לגמרי. אם הם הצליחו, גם אתה יכול.
התפילה שלך בסוף ריגשה אותי מאוד.
לצאת מהאפילה לאור גדול. זה משפט שיוצא מעומק הלב. דע לך שאתה כבר בדרך לשם. העובדה שאתה כאן, משתף, לוקח אחריות, מתמסר לקבוצות כל זה כבר חלק מהאור.
מחזק אותך מאוד, ומאמין שאתה עוד תראה בעיניים שלך שהאור הזה אמיתי וקרוב יותר ממה שאתה חושב