שלום לכולם.
למרות שכבר כשלושה חודשים שאני מכיר את האתר הנפלא הזה עדיין קשה לי להאמין שמצאתי את מה שכבר חיפשתי שנים רבות שבהם סבלתי מנפילות חוזרות ונשנות של תסכול גובר והרבה אשמה כי מה לעשות אבל בשונה מהרבה חברים שמספרים שאצלם זה התחיל כי חבר הראה להם או מישהוא מבחוץ אצלי זה אחרת.
אני מטבעי סקרן ויש לי הרבה רגש והרבה צורך לחום (מה שלא כ"כ קיבלתי בבית) והמשיכה הלא נורמלי למין התחיל בערך בגיל 13 , פיתחתי תלותיות על חברים ופינטזתי עליהם לאחר החתונה פגשתי את המחשב וכך ובצעדים קטנים אבל נחושים נשאבתי לעולם המדיה ומשם לפורנוגרפיה ולאוננות עד רמה שלא שלטתי על עצמי!!
אחרי כל נפילה חויתי ימים נוראים כפשוטו חזרתי בתשובה וקיבלתי על עצמי שלעולם לא עוד,,,
אבל לאחר כמה ימים ימים או מקסימום שבועיים תקף אותי הבולמוס וכאילו מעצמי נשאבתי לפורנוגרפיה ...
כשגיליתי את האתר ממש בדרך אגב שוטטות במרחבי האינטרנט לא האמנתי שזה אמיתי ומרוב התלהבות הצלחתי לשמור על 67 ימי נקיות ואז בא הנפילה הכואבת של כמה ימים שבהם נפלתי פעמיים בצפייה ובאונננות ....
אז הבנתי שהאתר הזה הוא לא תרופת פלא וצריך לעבוד ברצינות!
עכשיו ב"ה כבר יש לי ספונסר והשתתפתי בכמה קבוצות SA
אני נחוש להתקדם ולצאת מזה לגמרי למרות שזה נראה לי רחוק כ"כ ובלתי מציאותי
השם תעזור לי לכל האנשים הנפלאים ששותפים להתמודדות שנראה את האור בקצה המנהרה ונצא מאפילה לאור גדול