ברוכים הבאים, אורח

אנ פה בשביל להישאר
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: אנ פה בשביל להישאר 243 צפיות

אנ פה בשביל להישאר לפני 2 חודשים, 1 שבוע #154216

• נצחי
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • חבר חדש

שלום לכולם. 
למרות שכבר כשלושה חודשים שאני מכיר את האתר הנפלא הזה עדיין קשה לי להאמין שמצאתי את מה שכבר חיפשתי שנים רבות שבהם סבלתי מנפילות חוזרות ונשנות של תסכול גובר והרבה אשמה כי מה לעשות אבל בשונה מהרבה חברים שמספרים שאצלם זה התחיל כי חבר הראה להם או מישהוא מבחוץ אצלי זה אחרת. 
 אני מטבעי סקרן ויש לי הרבה רגש והרבה צורך לחום (מה שלא כ"כ קיבלתי בבית) והמשיכה הלא נורמלי למין התחיל בערך בגיל 13 , פיתחתי תלותיות על חברים ופינטזתי עליהם לאחר החתונה פגשתי את המחשב וכך ובצעדים קטנים אבל נחושים נשאבתי לעולם  המדיה ומשם לפורנוגרפיה ולאוננות עד רמה שלא שלטתי על עצמי!!
אחרי כל נפילה חויתי ימים נוראים כפשוטו חזרתי בתשובה וקיבלתי על עצמי שלעולם לא עוד,,, 
אבל לאחר כמה ימים ימים או מקסימום שבועיים תקף אותי הבולמוס וכאילו מעצמי נשאבתי לפורנוגרפיה ...
כשגיליתי את האתר ממש בדרך אגב שוטטות במרחבי האינטרנט לא האמנתי שזה אמיתי ומרוב התלהבות הצלחתי לשמור על 67 ימי נקיות ואז בא הנפילה הכואבת של כמה ימים שבהם נפלתי פעמיים בצפייה ובאונננות ....
אז הבנתי שהאתר הזה הוא לא תרופת פלא וצריך לעבוד ברצינות!
עכשיו ב"ה כבר יש לי ספונסר והשתתפתי בכמה קבוצות SA
אני נחוש להתקדם ולצאת מזה לגמרי למרות שזה נראה לי רחוק כ"כ ובלתי מציאותי
השם תעזור לי לכל האנשים הנפלאים ששותפים להתמודדות שנראה את האור בקצה המנהרה ונצא מאפילה לאור גדול

תגובה: אנ פה בשביל להישאר לפני 2 חודשים, 1 שבוע #154217

• timik99
  • רצף ניקיון נוכחי: 323 ימים
  • חבר חדש

תודה רבה על  השיתוף ! 
הניתוח של מה שהביא אותך לצפייה בפורנוגרפיה מרשים מאוד, יפה שהגעת למסקנות כאלה, גורם לי לחשוב מה הביא אותי להשאב לתכנים האלה. 
מאמין בך, מקווה שנמשיך להאמין ולצעוד לחיים של נקיות ! 
בהצלחה ! 

תגובה: אנ פה בשביל להישאר לפני 2 שבועות, 5 ימים #154485

• נצחי
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • חבר חדש

אני כותב כדי לשחרר הלוואי שזה יעזור
אני לא יכול כל הזמן עם הפנטזיות כל הזמן עם המשיכות המיניות וזה כ"כ קל ליפול זה כל כך נגיש פשוט מטורף אני היום כבר 27 ימי נקיות אבל אני מאוד מפחד שאוטוטו אני אפול מי יחזיק אותי
ה' תעזור לי
 מאוד הייתי רוצה לחדש את הקשר שלי עם הספונסר אבל אני מתבייש ממנו אחרי שניתקתי את הקשר מיוזמתי
הרי אני יודע שהכול שטויות וגועל נפש אחד גדול שרק יוריד לי את המצב רוח ויקלקל לי את החגים אז למה אני לא נרגע מה יהיה?????????

תגובה: אנ פה בשביל להישאר לפני 2 שבועות, 1 יום #154507

• nbym
  • רצף ניקיון נוכחי: 7 ימים
  • דירוג זהב
צדיק!
הדברים שלך ממש נגעו בי. אתה מתאר מסע לא פשוט של סקרנות טבעית, חיפוש אחרי חום שלא תמיד קיבלת בבית, תלותיות בחברים, ואז כניסה לעולם המדיה והפורנוגרפיה שהלכה והשתלטה עד שלא הרגשת שליטה.
אני רק יכול לדמיין כמה קשה היה לך להרגיש שאתה נשאב לזה שוב ושוב למרות הבטחות ותחושות חזקות של חרטה.

התקופות שתיארת אחרי נפילות, ימים של תסכול, תחושת אשמה, חזרה בתשובה עם החלטות חזקות ואז שוב התמוטטות זה משהו כל כך מוכר להרבה מאיתנו כאן. עצם זה שאתה מצליח לנסח את זה במילים מראה על מודעות גדולה ועל רצון אמיתי לשינוי.

והנה, למרות כל מה שעברת, הצלחת להגיע ל־67 ימי נקיות. זה מספר עצום שמראה שיש לך כוח אדיר. נכון, אחרי זה הייתה נפילה, והיא כאבה מאוד. אבל הנפילה לא מוחקת את 67 הימים האלה. זה מראה שהצלחת! ושיש לך את היכולת להצליח שוב.

הדבר המדהים ביותר בעיניי זה שאתה לא עצרת שם. הבנת שהאתר הוא לא "תרופת פלא", אלא כלי שצריך לעבוד איתו ברצינות.

לקחת ספונסר, נכנסת לקבוצות SA, ואתה נחוש להמשיך. זה לא מובן מאליו. זה בדיוק המקום שבו מתחיל השינוי האמיתי.
לא בהבטחות שלא יפלו יותר לעולם, אלא בעבודה עקבית, בצעדים קטנים, עם ליווי ותמיכה.

אני מבין אותך לגמרי כשאתה אומר שזה נראה רחוק ובלתי מציאותי לצאת מזה לגמרי. כולנו מרגישים כך בשלב כלשהו. אבל תדע שאתה לא לבד. יש פה אנשים שעברו בדיוק את מה שאתה מתאר, כולל תחושות של ייאוש ושל חוסר שליטה, והיום הם במקום אחר לגמרי. אם הם הצליחו, גם אתה יכול.

התפילה שלך בסוף ריגשה אותי מאוד. לצאת מהאפילה לאור גדול. זה משפט שיוצא מעומק הלב. דע לך שאתה כבר בדרך לשם. העובדה שאתה כאן, משתף, לוקח אחריות, מתמסר לקבוצות כל זה כבר חלק מהאור.

מחזק אותך מאוד, ומאמין שאתה עוד תראה בעיניים שלך שהאור הזה אמיתי וקרוב יותר ממה שאתה חושב
נערך לאחרונה: לפני 2 שבועות, 1 יום על ידי nbym.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.30 שניות

Are you sure?

כן