ברוכים הבאים, אורח

25 מתחתן בקרוב.
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: 25 מתחתן בקרוב. 46 צפיות

25 מתחתן בקרוב. לפני 1 שבוע, 4 ימים #154556

• mjgetright
  • חבר חדש
[dir=rtl]היי אני בן 24 ואני מתמודד עם התאווה הזאת לפחות מגיל 12.. תאמת היו עליות וירידות בין השנים בהתחלה יכלתי לשלוט בזה יותר טוב מעכשיו, עכשיו זה מרגיש כאילו אין שליטה מוחלטת אני לא יודע אם אפרט לכם משהו שלא שמעתם כבר בפורומים האלה אבל אולי אחדש לכם משהו עכשיו כי בשבילי זה כואב כל יום. 
אני נאבק בתאווה הזאת בעודי מתחתן בעוד 5 חודשים עכשיו אני חייב שתבינו את רמת הבושה פה.. הכעס שיש לי על עצמי אי אפשר לתאר ויותר גרוע בעבודה אנשים מתייחסים אליי כאילו אני מלאך או משהו רק בגלל שאני דתי והרוב שם חילוניים, זה לפעמים מחרפן אותי לחשוב מה אחרים חושבים עליי דברים טובים ובפועל אני נופל בתאווה הזאת כמעט כל יום או כמה ימים בשבוע. 
אמרתי אני אשתף פה כדי לראות איך ארגיש אם זה כי זה אחד הדברים שבחיים שלי לא עשיתי ואולי לא אעשה כי זה גם הדרך שחינכו אותי שגבר צריך להתמודד לבד. אולי זה דרך פסולה לחשוב על זה אבל ככה גדלתי. 
באמת חיים כפולים אני מרגיש,
מקווה לטוב בעזרת ה

תגובה: 25 מתחתן בקרוב. לפני 1 שבוע, 3 ימים #154557

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 604 ימים
  • דירוג פלטיניום

קודם כל מזל טוב שיהיה בניין עדי עד! 
דבר שני אתה באמת דתי ששומר מצוות. זה שאנשים שלא שומרים תורה מסתכלים עליך כדמות לדוגמא זה דבר נכון. וזה שיש לך נפילות זה בגלל שאתה לא צדיק גמור וכנראה שאף אחד פה ובכללי לא צדיק גמור (למעט הצדיקים האמתיים…) 
בקיצור אתה יהודי טוב עם לב ענק, ועם נסיון שנקרא פורנו, ואתה מגיע לאתר הזה לפני שאתה מתחתן כי ה׳ אוהב אותך ורוצה לעזור לך להגיע נכון לחיי הנישואים וגם בכללי לחיים. 
תדע לך שאני נכנסתי לפה לא חשבתי שאני יצליח. אבל עם רצון והמון כלים ואנשים מיוחדים פה באתר ב״ה אני נמצא היום במקום הרבה הרבה יותר טוב ובעז״ה עם הפנים למעלה… 
כתבת פה שלימדו אותך שגבר מתמודד נכון? אז תדע לך שגבר אמיתי מבקש עזרה כשקשה לו ובפרט שהוא נמצא בהתמכרות הוא חייב לומר לעצמו כן אני חלש ואני צריך עזרה.. 
תאני פשוט הייתי באותו סרט הייתי בטוח שאני יכול לבד ויום אחד יהיה לי נס אבל עד שלא למדתי לבקש עזרה לא קרה כלום… 
קיצר יש לך פה התחלה לגאולה גם אם זה יקח זמן. 
אוהב ותמשיך לשתף 
בהצלחה

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.25 שניות

Are you sure?

כן