ברוכים הבאים, אורח

רוצה עצות מאנשים שעברו כבר את הדרך הקשה
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: רוצה עצות מאנשים שעברו כבר את הדרך הקשה 48 צפיות

רוצה עצות מאנשים שעברו כבר את הדרך הקשה לפני 6 ימים, 2 שעות #154560

שלום רב, אני כבר כמה שנים מתמודד עם ההתמכרות הזאת יצא לי להכיר את GYE לפני כמה חודשים מאז מספר הנפילות קטן משמעותית אבל עדיין נשארים רגעים שפשוט אני לא מרגיש מחוייב מספיק או בלי הרבה מוטיבציה לאחרונה ראיתי את המיני קורסים: "מבושה לחמלה עצמית", ו"ההזדמנות הגדולה ביותר" והקורסים האלה לדעתי מהאלה הכי חשובים שיש באתר הזה לגישה שונה על האתגר הזה בצורה יותר נכונה ויותר חיובית ולדעתי זה נותן הרבה מאוד כוח להתמודדות הזאת ובעזרת השם אצליח עם הגישה הזאת.

אשמח לשמוע מכם מה לדעתכם הייתה הנקודת תפנית שלכם אחרי איזה דבר ששיניתם\גישה שאימצתם או כל דבר אחר שהועיל לזה. גם אנשים שמתמודדים עדיין מעניין אותי לדעת מה מחזיק אותכם וגורם לכם להימנע ככל הניתן מלחזור על הטעויות.

תגובה: רוצה עצות מאנשים שעברו כבר את הדרך הקשה לפני 5 ימים, 7 שעות #154563

• davos
  • רצף ניקיון נוכחי: 63 ימים
  • חבר חדש

נקודה שמאוד עזרה לי.
1. ברגע שהבנתי שאין צורך להתפלל על זה ב"סלח לנו" אלא ב"רפאנו"...
2. במקרה או שלא, עשיתי מעבר דירה מאוד קיצוני, וכנראה שהשינוי טלטלט את כל ההרגלים שלי והגעתי לראשונה בחיי לשנה של נקיות. 0מ100 ל-0).
3. תקופה לפני הניקיון הסופי הגעתי לפסיכייאטר ואמרתי לו שנמאס לי. הוא נתן לי כדורים המיועדים לטיפול בחרדות, ותופעת הלוואי המרכזית שלהם שהם מפחיתים את החשק המיני בצורה דרסטית. עזר חלקית מאוד אבל נתן דרייב רציני בהמשך. (היום אני לא צריך אותם, אבל קשה מאוד מאוד מאוד להיפטר מהם)

4. והחשוב ביותר. כל חד יש את המסלול שלו מה הביא אותו לניקיון, נתתי 3 דוגמאות שלט חייבות להיות קשורות לאף אחד אחר, אבל הבא ליטהר מסייעין בידו.

תגובה: רוצה עצות מאנשים שעברו כבר את הדרך הקשה לפני 5 ימים, 2 שעות #154565

• mose
  • רצף ניקיון נוכחי: 600 ימים
  • דירוג פלטיניום

שלום אחי היקר 
קודם כל מצטרף לקודמי שנכון לכוון ברפאנו חזק מאוד. 
דבר שלי  מאוד עזר זה עניין הכניעה להבין שאין לי באמת כח לעמוד מול הניסיון הזה ולתת לה׳ לנהל אותי פשוט לשחרר. 
אני אתן דוגמא הייתי הולך ברחוב ורואה משהוא לא טוב במקום להיכנס למחשבות של וואי זה מגרה או וואי איך היא מתלבשת או וואי אולי רק נתן עוד מבט אחד ונהנה… פשוט לדעת להגיד זה לא מה שאני רוצה בחיים אמנם זה קשה אבל אני מתפלל לה׳ שיעזור לי כי לי אין באמת כוח.. וזה עוזר אני אומר לך 
זה בעצם הרעיון של 12 הצעדים שכדאי מאד ללמוד את זה 
שיהיה בהצלחה אחי 

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.25 שניות

Are you sure?

כן