ברוכים הבאים, אורח

שלום לכולם
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: שלום לכולם 13 צפיות

שלום לכולם לפני 14 שעות, 58 דקות #155689

די קשה לי להציג את עצמי פה, והמסע שאני מתחיל לעבור. אני כבר קרוב ל12 או 13 שנים ששקוע בבוץ. יש לי פטיש (שזה סוג של משיכה פנטזיה וכו') של היאבקויות נשים (נשים שהולכות מכות אחת עם השניה, מתאגרפות וכו') ולא חסר חברות שמייצרות את התוכן הזה. בזמן שאני רואה שאנשים צופים פה, אני הייתי גם מהצד השני, ושיתפתי סרטים כאלה של היאבקויות באינטרנט. לפני כשבועיים הגעתי לפה אחרי שכבר הרגשתי המון זמן לא טוב עם עצמי, מתעסק רק בדברים האלו כל היום, מגיע למצבים שאני מסתכל בסרטים כאלה ומאונן משהו כמו 7 פעמים ביום פלוס מינוס. התחלתי להפנים שאני גם מחטיא את הרבים וזה פשוט גמר לי את הנפש (עדיין קצת גמור מבפנים, אבל רוב הדיכאון עבר).
הרצון שלי כרגע הוא להתחזק מאוד, להגיע למצב שאני מפסיק פורנוגרפיה ואוננות בכלל, ומצליח להגיע למצב של חזרה בתשובה ותיקון של הפגמים. 
הדבר היחיד כרגע שקשה לי לוותר עליו, וזה משהו שבניתי במשך שנים, זו הספריית סרטים שלי. ספרייה ענקית של מעל ל1000 סרטים (לא הולך לפרט עליה, אבל אם יש מישהו פה שמכיר קצת את העולם של הפטיש שלי, יש בה החל מסרטי וינטג' ועד סרטי היאבקות ואיגרוף מיפן). מקווה שביום שאתגבר על עצמי אצליח למחוק את הספרייה הזאת ובאמת לצאת לחופשי ולדרך חדשה ונקייה 

תגובה: שלום לכולם לפני 8 שעות, 41 דקות #155690

• זאב כחול
  • רצף ניקיון נוכחי: 51 ימים
  • דירוג כסף

ברוך הבא לאתר אחי!
תודה ששיתפת את הסיפור שלך, זה דורש אומץ.

אני ממליץ לעשות את התוכנית ״לטוס אל החופש״ פה באתר. היא עוזרת לבנות כלים שעוזרים להתרחק מההתמכרות ולצאת לדרך חדשה ונקיה. זה לא קורה ביום אבל לאורך זמן אפשר להפחית את הנפילות ובתקווה להפסיק אותן לגמרי. בנוסף היא עוזרת לבנות אורח חיים טוב ובריא יותר.

מאחל לך שתצליח למחוק את הספרייה ולהיות גאה בזה, ובהצלחה בדרך שלך לנקיות!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.27 שניות

Are you sure?

כן