ברוכים הבאים, אורח

נפלתי אחרי 7 ימים וכמעט 8 שעות
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: נפלתי אחרי 7 ימים וכמעט 8 שעות 22 צפיות

נפלתי אחרי 7 ימים וכמעט 8 שעות לפני 4 ימים, 16 שעות #155739

• gleefulpenguin56
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר חדש

בהתחלה כשהתחלתי הנפילות היו בין יום ליומיים, אחר כך כל שלושה ועכשיו 7 ימים. מבחינתי מטורף. לא אשקר שלא היו קצת קשיים ומחשבות ולחלקם נתתי לבוא ולחלוף ואת חלקם הדפתי בהצלחה. ואז הגיע הרגע של רק סירטון קטנטן או איזו תמונה או 2. מפה לשם מצאתי את עצמי בשעתיים התעסקות עם פורנו. וזה כשאני עוד אומר לעצמי יאללה, שאם אני נופל אז לגמור עם זה מהר או לחדול ולהמשיך את הרצף הנקי, שכך או כך לא אצטרך להגיע למצב ששוב נסחפתי עם זה לילה שלם. רגע לפני השפיכה, ניסיתי לעצור, המוח התחיל לפעול יותר בהיגיון, אבל הלחץ למטה רק הלך והחמיר עד שיצא. לא זוכר את עצמי ככה לפני איזה חודש כשהתחלתי את התהליך. כן היו פעמים שניסיתי לעצור עם אוננות ופורנו, אבל אף פעם בלי תוכנית מסודרת וכן גם תהליך מסודר. הפעם זה התהליך מורגש יותר, מרגיש יותר הצלחות על אף הכישלונות. ואם הצלחתי להחזיק שבוע, אני מאמין שבעתיד הקרוב, ממש בעוד כמה שבועות, אצליח להגיע לשבועיים הפסקות, ואז 3 שבועות לחודש, וכך הלאה. דרך ארוכה לפני, אבל מתחיל לראות מעט את האור שבקצה המנהרה. מוצא את עצמי במאמץ ששווה להתאמץ בשבילו. גם אם קצת נופלים ונחבלים בדרך. תודה לצוות האתר ולקהילה שמשתפת פה בסיפורים שלה. כולכם עוזרים לי מאוד בתהליך שלי, כל אחד בדרכו הוא. ועכשיו יאללה קדימה, עד הניצחון.

תגובה: נפלתי אחרי 7 ימים וכמעט 8 שעות לפני 4 ימים, 15 שעות #155741

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 38 ימים
  • חבר ותיק

אני ממש מזדהה
גם אני חווה את אותן רגשות....
שיהיה לך ולי המווווווווווווווון הצלחה!!!!!!!!!

תגובה: נפלתי אחרי 7 ימים וכמעט 8 שעות לפני 1 יום, 11 שעות #155761

• nbym
  • רצף ניקיון נוכחי: 4 ימים
  • דירוג זהב
כל הכבוד אחי על הכנות ועל השיתוף. זה ממש לא מובן מאליו לעבור מנפילות כל יום או יומיים לרצף של שבוע. זו התקדמות גדולה מאוד, גם אם עכשיו הייתה נפילה. עצם זה שאתה מרגיש שיש כאן תהליך אמיתי, שיש יותר מודעות, ושאתה כבר מצליח לפעמים לתת למחשבות לבוא ולחלוף בלי להיגרר אחריהן, זה סימן שאתה בדרך טובה ונכונה. גם זה שניסית לעצור ברגעים הקשים מראה שיש בתוכך כוח שלא היה באותה צורה בתחילת הדרך.

נפילה לא מוחקת את כל מה שבנית ולא מבטלת את ההתקדמות שלך. היא רק מלמדת איפה צריך עוד חיזוק ואיפה כדאי להיזהר יותר בפעם הבאה. במיוחד יפה לראות שאתה לא נשבר מזה, אלא קם וממשיך קדימה עם אמונה ועם רצון אמיתי להשתנות. בעזרת ה' כמו שכתבת השבוע הזה יהפוך לשבועיים, והשבועיים יהפכו לחודש, ומתוך הרבה צעדים קטנים תגיע לניצחונות גדולים. תמשיך להיעזר בקהילה ובכלים של האתר, ואל תשכח לשמוח גם בהצלחות הקטנות שבדרך. חזק ואמץ, אתה לגמרי בכיוון הנכון.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.26 שניות

Are you sure?

כן