לכל החברים היקרים שהגיבו,
קודם כל תודה רבה על עצם התגובה, זה מחמם את הלב יוצר תחושת שיתוף וחיבור, ונותן כוחות להמשך!
תודה לכל התגובות על ההודעה האחרונה שלי (זה אתר מוזר..), נכון לומדים את הסגנונות, וגם האפשרות ליצור קשר אישי עם חבר מסוים שמתאים לי. אם כי אני עדיין סבור שהאתר יכול להיות כזה שכולם מחוברים למרות הפערים.
לאלי שומר היקר, תודה על ההזדהות (וגם הפידבק בהודעות הקודמות), מה שכתבת על ספירת הימים זה רעיון דומה למה שכתה שבי1 בסגנון שונה מעט. שמתי לב שמתחיל עוקב הרבה, עברתי על פוסטים, אני חושב שיש לו כח נתינה והשפעה גדול מאד!
העובדה שאתה נמצא כ"כ הרבה שנים בהתמודדות הזאת ולא מרפה, היא מדליה בשבילך אם היו מחלקים כאן דרגות כמו בצבא כנראה שהיית באיזור האלוף אולי אפילו רב אלוף.. וזה גם נותן לי תקוה והשראה!
לשמח בחלקי היקר, אני מסכים מאד מאד עם מה שכתבת על השיתוף ובאותה סירה בקשר לתת יום נקי יש לי בעיה כי אצטרך קודם ליפול בשביל זה.. (אבל אני לוקח ממך השראה מהפוסט 'לבד שוב לא יכול' ומקבל על עצמי בל"נ לשבוע לא לגעת ולנסות לפרוץ את המכשיר של אשתי), השיתוף נותן לי המון!
לאורי2 היקר, נכון שמע האמת ממי שאומרה וכמו שכתב שמח בחלקי שכולנו באותה סירה וזה המחבר בינינו. אני רוצה להוסיף משהו על זה כולנו יהודים בנים של הקב"ה זה המחבר האמיתי (רק כמובן כשאנו מתמודדים עם אותה סוג מחלה אז משתפים ויש פורום וכו' אבל הכח החזק שעומד מאחורי ומעל הכל הוא הקב"ה בעצמו!), וזה מעבר להכל הכל! וכשתוסיף לזה את הכניעה והכנות שיש כאן, ששניהם מגיעים אחרי המכות שחווינו כל אחד בדרך שלו, והרצון האמיתי לצאת מזה, לשוב בתשובה, להתקרב לקב"ה, אז כל הדברים האחרים מתגמדים, העיקר הלב.
אני שם לב למשהו, הרבה כותבים וזה חוזר על עצמו שוב ושוב 'האתר הזה הציל את החיים שלי' אני ג"כ מזדהה.
משהו נוסף לאורי2, ההודעה השניה והאחרונה שלך, אני מסכים מאד עם הדברים שלא לבנות את החיים סביב תודעת החטא, כתבת דברים דומים בתגובה הראשונה שלך, אבל משהו אחד מציק לי וכבר שאלתי אותך מקודם, לאיזה חלק אתנ מכוון? נשמע שאתה בא להעיר על דברים מסויימים שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, אני יודה לך אם תבהיר את הדברים.