ברוכים הבאים, אורח

שלום לכל החברים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: שלום לכל החברים 194 צפיות

תגובה: שלום לכל החברים לפני 13 שעות, 8 דקות #155970

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 72 ימים
  • דירוג פלטיניום

שלום לך יקירי. 
אני כאן די הרבה שנים. תקופת נקיות של כמה מאות ימים, ואח''כ נפילה ואח''כ חזרה. כנראה מבוגר ממך בהרבה. לדעתי יש כאן הרבה כוח. 
קראתי את מה שכתבת, מאד מאד מזדהה, עם הרבה מהקשיים וההרגשות שלך. 
הספירה נכונה, כי לעולם זה שם. וצריך לזכור שכל מי שנמצא כאן, יוצא, כמה יוצא זה נושא נוסף, אבל גם מי שהיה נקי 90 יום ונפל, זה מקום הרבה יותר טוב ממי שלא נקי בכלל.
לשאלה שלך איך אתה יודע האם מה שאתה מגיב מתאים. במשך הזמן אתה תגלה מי הסגנון שלך ומי פחות. ולפעמים אח''כ מוצאים חברויות גם אישיות ולא רק על הפרום. אפשר לעשות אותם במייל ייעודי לזה כך שתשאר באנונמיות ובכל זאת יתן לך.
ולסיום אציין, שיש כאן אחד שקוראים לו [ בפורום] מתחיל שוב - והוא אחד הכוחות הגדולים שעוקבים ועוזרים.

נערך לאחרונה: לפני 13 שעות, 7 דקות על ידי אלי שומר.

תגובה: שלום לכל החברים לפני 13 שעות, 2 דקות #155972

• שמח בחלקי
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • דירוג פלטיניום

ממש מעניין הכיוון הזה. אני חושב שהחיזוק המשותף, השייט על אותה סירה של התמודדות, מקבלים כח גם אם הוא לא בדיוק של פגיעה במטרה. לדוגמה, האם התגובה הזאת עונה בדיוק לסגנון האישיות שלך? אולי, אני מקווה, שכן, וכנראה שאתה נהנה ממנה. כי אני איתך. ראיתי את מה שכתבת. ואני איתך באתגר שלך, אל תיפול בבקשה, אשמח שתתן לי מתנה יום של נקיות, אתה מסכים?

תגובה: שלום לכל החברים לפני 11 שעות, 22 דקות #155973

• אורי2
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש
שלום, אין לי הרבה ניסיון אבל נראה לי ש:
א. כל כותב יכול להציג את עצמו באופן כללי או לתאר את מצבו בחיים וכך לקבל תגובות יותר מותאמות. בנוסף, יש "מיפוי" מסוים בפורום, אדם נשוי יכול לכתוב בפורום גברים נשואים וכדומה. 
ב. 'שמע האמת ממי שאמרה', יש דעות או דרכי התמודדות שנכונים גם אם הכותב והמגיב לא באותה 'משבצת'. 
ג. בסוף, תמיד נדרש מהאדם להפעיל שיקול דעת ולברר איזו עצה או שיתוף מתאימים ותורמים למצבו ואילו לא. 
ד. המענה בפורום הוא מענה אנושי כללי וחלקי, כדי לקבל מענה יותר שלם ומדויק כדאי לנסות למצוא חבר רלוונטי בפורום שניתן להתכתב איתו. לחילופין, ניתן לפנות לאנשי צוות האתר ולבקש מהם שישדכו אותך 'לחברותא'. 

תגובה: שלום לכל החברים לפני 11 שעות, 10 דקות #155974

• אורי2
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

במהלך השנים האחרונות התמודדתי עם הנושא לא מעט, נפלתי ושוב ניסיתי ועוד פעם וחוזר. הרבה פעמים ההתמודדות הנוכחית לא דומה לזו שהייתה בגלל שהשתנתי, התקדמתי עוד קצת, אולי רווחתי יותר בין הנפילות או חזקתי את הרצון להיות טוב. בנוסף, לאחר כמה נפילות או תקופות ייתכן וגם יהיה לי קנה מידה על עצמי ועל אופי הנפילות שלי שאוכל לזהות גורמים פנימיים או חיצוניים שייצרו לי את הניסיון כמו משבר רגשי, לחץ, מתח רוחני. 
באופן כללי, נראה לי שלא נכון לבנות את החיים שלנו סביב תודעת החטא של הנפילות בתחום המיניות. אנחנו משתדלים לפעול בצורה מוסרית וטובה, מנסים לממש את הטוב שלנו בכישרונות שלנו, רוחניים או גשמיים ובשוליים אנחנו חוטאים. צריך להכיר בבעיה שיש בנפילות הללו אבל לא פחות חשוב - להתייחס אליהן בפורפורציה נכונה ולמקם אותם נכון במרחב החיים הכולל. 

תגובה: שלום לכל החברים לפני 9 שעות, 7 דקות #155975

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 19 ימים
  • חבר ותיק

לכל החברים היקרים שהגיבו,
קודם כל תודה רבה על עצם התגובה, זה מחמם את הלב יוצר תחושת שיתוף וחיבור, ונותן כוחות להמשך!

תודה לכל התגובות על ההודעה האחרונה שלי (זה אתר מוזר..), נכון לומדים את הסגנונות, וגם האפשרות ליצור קשר אישי עם חבר מסוים שמתאים לי. אם כי אני עדיין סבור שהאתר יכול להיות כזה שכולם מחוברים למרות הפערים.

לאלי שומר היקר, תודה על ההזדהות (וגם הפידבק בהודעות הקודמות), מה שכתבת על ספירת הימים זה רעיון דומה למה שכתה שבי1 בסגנון שונה מעט. שמתי לב שמתחיל עוקב הרבה, עברתי על פוסטים, אני חושב שיש לו כח נתינה והשפעה גדול מאד!
העובדה  שאתה נמצא כ"כ הרבה שנים בהתמודדות הזאת ולא מרפה, היא מדליה בשבילך אם היו מחלקים כאן דרגות כמו בצבא כנראה שהיית באיזור האלוף אולי אפילו רב אלוף.. וזה גם נותן לי תקוה והשראה!

לשמח בחלקי היקר, אני מסכים מאד מאד עם מה שכתבת על השיתוף ובאותה סירה בקשר לתת יום נקי יש לי בעיה כי אצטרך קודם ליפול בשביל זה.. (אבל אני לוקח ממך השראה מהפוסט 'לבד שוב לא יכול' ומקבל על עצמי בל"נ לשבוע לא לגעת ולנסות לפרוץ את המכשיר של אשתי), השיתוף נותן לי המון!

לאורי2 היקר, נכון שמע האמת ממי שאומרה וכמו שכתב שמח בחלקי שכולנו באותה סירה וזה המחבר בינינו. אני רוצה להוסיף משהו על זה כולנו יהודים בנים של הקב"ה זה המחבר האמיתי (רק כמובן כשאנו מתמודדים עם אותה סוג מחלה אז משתפים ויש פורום וכו' אבל הכח החזק שעומד מאחורי ומעל הכל הוא הקב"ה בעצמו!), וזה מעבר להכל הכל! וכשתוסיף לזה את הכניעה והכנות שיש כאן, ששניהם מגיעים אחרי המכות שחווינו כל אחד בדרך שלו, והרצון האמיתי לצאת מזה, לשוב בתשובה, להתקרב לקב"ה, אז כל הדברים האחרים מתגמדים, העיקר הלב.
אני שם לב למשהו, הרבה כותבים וזה חוזר על עצמו שוב ושוב 'האתר הזה הציל את החיים שלי' אני ג"כ מזדהה.

משהו נוסף לאורי2, ההודעה השניה והאחרונה שלך, אני מסכים מאד עם הדברים שלא לבנות את החיים סביב תודעת החטא, כתבת דברים דומים בתגובה הראשונה שלך, אבל משהו אחד מציק לי וכבר שאלתי אותך מקודם, לאיזה חלק אתנ מכוון? נשמע שאתה בא להעיר על דברים מסויימים שכתבתי בהודעה הראשונה שלי, אני יודה לך אם תבהיר את הדברים.

נערך לאחרונה: לפני 8 שעות, 40 דקות על ידי symcha.
  • עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.32 שניות

Are you sure?

כן