ברוכים הבאים, אורח

עמוק בתאווה ולא מצליח לקום
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: עמוק בתאווה ולא מצליח לקום 13 צפיות

עמוק בתאווה ולא מצליח לקום לפני 2 ימים, 2 שעות #156208

• yon3
  • חבר חדש

שלום לכולם

אני פעם ראשונה כותב כאן למרות שיש לי היכרות עם האתר כבר מעל שנתיים.

אני בן 21 (עוד מעט 22) ואני מגיל 13 בערך נופל כמעט כל יום, גדלתי עם סמארטפון פרוץ ולכן הנפילות היו מלוות בראיית פורנו, אבל עכשיו ברוך השם יש לי סינון חזק מאוד ואין לי גישה לזה למעט כשאני מגיע לבית של ההורים שיש להם מחשב וסמארטפונים בלי סינון בכלל.

למרות שאין לי אפשרות לראות דברים פרוצים אני נופל בפגם הברית כל יום כמעט וחושב על זה חלק גדול מהיום בצורה אובססיבית וזה מאוד מפריע לי. למרות ששמעתי על כל מיני טכניקות כמו גלישת דחפים (בצורה שטחית) בפועל כשבא דחף בעצלנותי אני כמעט מיד נכנע.

דיברתי על כך עם מישהו שמבין קצת והוא אמר שכדאי לי מאוד ללכת למטפל מיני ולעבוד על זה מכיוון שזה יושב כנראה על איזה פגיעה מינית שעברתי שהייתי קטן על ידי אישה (לא פגיעה רצינית בעיניי), וגם אני כמה פעמים בחיי הטרדתי אנשים בלי שהם ישימו לב (כמו התחככות וכו') שהוא אמר שזה גם יושב על הפגיעה המינית שעברתי, הבעיה היא שאני ממש חושש לפתוח את זה וגם שהוא לא יכיל אותי מספיק בנוסף על הטרחה לנסוע לעיר אחרת.

אשמח לעצות

תגובה: עמוק בתאווה ולא מצליח לקום לפני 1 יום, 22 שעות #156210

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 44 ימים
  • דירוג כסף

ל yon3 שלום וברכה!
טוב מאד שהתחלת לכתוב בפורום, כך השתדרגת מאחד ש'יושב על הגדר' למשתתף בפורום בפועל, וזה נותן לך אפשרויות הרבה יותר רחבות של שיתוף תמיכה והכלה ע"י החברים הפעילים בפורום.
אני רוצה להתייחס לנקודה אחת בדברים שכתבת,

למרות שאין לי אפשרות לראות דברים פרוצים אני נופל בפגם הברית כל יום כמעט וחושב על זה חלק גדול מהיום בצורה אובססיבית וזה מאוד מפריע לי. למרות ששמעתי על כל מיני טכניקות כמו גלישת דחפים (בצורה שטחית) בפועל כשבא דחף בעצלנותי אני כמעט מיד נכנע.

המציאות היא, בהתמודדות הזו של התאווה לנשים, שזה כח חזק מאד בנפש, וגם אם כעת אין לך אפשרות וגישה לאינטרנט וכד' למרות זאת התמונות נמצאות בראש שלנו והם 'עולות' בתדירות שיכולה להשתנות, וגם לא תמיד יש על זה שליטה.
נראה לי שכדאי לך לשוחח עם רפאל (תסתכל בפוסט שכתב לאחרונה "אנחנו פה בשבילכם!"), והוא יעזור לך להגדיר את המצב שלך ולהחליט מה יוכל לעזור לך ודרכי פעולה.
בהרבה מאד הצלחה, כולם כאן הלב שלהם איתך ורוצים לעזור לך להצליח ולנצח בצורה המעולה ביותר!

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן