ברוכים הבאים, אורח

בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב 19 צפיות

בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב לפני 1 יום, 19 שעות #156296

• sparklingunicorn62
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

זה ממש מעצבן שאתה כל הזמן משתדל ללמוד תורה ברצינות ולהתפלל בשיא הכוונה וממש מנסה להיות עבד ה בכל מה שאפשר ואז שאני מגיע הבייתה בין אם זה בבין הזמנים או סתם בסוף שבוע ובאופן קבוע אני נופל לא משנה כמה אני נלחם וכמה אני רוצה . ב"ה יש שיפור בשנתיים האחרונות ואני פחות נופל בשמירת העיניים והברית מפעם אבל עדיין היציאה לחופש שלי ממש רחוקה לכאורה . אשמח לשותף טלפוני

תגובה: בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב לפני 1 יום, 19 שעות #156297

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 24 ימים
  • דירוג פלטיניום

מאד מצוי ומובן מה שקורה לך, בסוף בעזרת ה' תמצא את הדרך החוצה.
חכם מאד לחפש שותף טלפוני מאחל לך שתמצא.
אני מאד ממליץ על הצאט ה AI כאן באתר, אתה יכול להתכתב איתו ולספר לו הכל, יש לו כלים מדהימים לעזור לך למצוא את בעיות האופי שלך, שגורמות לך ליפול. בכל מקרה הוא בוודאי עוזר בזמן הניסיון עצמו. 

תגובה: בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב לפני 1 יום, 18 שעות #156298

• אלי שומר
  • רצף ניקיון נוכחי: 24 ימים
  • דירוג פלטיניום

מאד מצוי ומובן מה שקורה לך, בסוף בעזרת ה' תמצא את הדרך החוצה.
חכם מאד לחפש שותף טלפוני מאחל לך שתמצא.
אני מאד ממליץ על הצאט ה AI כאן באתר, אתה יכול להתכתב איתו ולספר לו הכל, יש לו כלים מדהימים לעזור לך למצוא את בעיות האופי שלך, שגורמות לך ליפול. בכל מקרה הוא בוודאי עוזר בזמן הניסיון עצמו. 

תגובה: בחור ישיבה שנופל ומשחק אותה שהכול טוב לפני 1 יום, 15 שעות #156300

• symcha
  • רצף ניקיון נוכחי: 9 ימים
  • דירוג כסף

ל..... (אני שובר את השיניים רק מלנסות לקרוא את השם הלועזי הארוך הזה) היקר!
ברוך המצטרף! (למרות שכבר נרשמת מזמן עכשיו הצטרפת להתכתבות)

אני חושב שהתיאור שלך משקף בעצם את המצב של הרבה מאד כאן, גם אם לא בתנאים החיצוניים.
רוצים מאד להיות טובים ולשוב בתשובה, ההרגשה היא הלואי שהייתי נקי תמיד ושלא הייתי נופל בכלל, ושאני לא שייך לזה, עוסקים בדברים טובים ומשתפרים, אבל למרות הכל הקושי וההתמודדות לא נעלמים וצריך להמשיך ולהתמודד. עד מתי???
אבל יש תקוה, הפורום הזה הוא כבר תקוה גדולה מאד, להיות כאן עם אנשים כמונו, ולהבין אחד את השני ולעזור, זה לבד כבר נותן הרבה מאד. ביחד ננצח!!

לגבי שותף אחריות, ללא ספק זה עוזר מאד, אבל בניגוד למה שאלי שומר כתב שתתכתב עם AI, אני חושב שבשום מצב זה לא מחליף שותף אחריות אנושי, וכנראה שגם הוא לא התכוון לכך.

בהרבה הצלחה, הצלחתך היא הצלחתינו.

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 15 שעות על ידי symcha.
  • עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן