ברוכים הבאים, אורח

סינונים מאפנים
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1

נושא: סינונים מאפנים 35 צפיות

סינונים מאפנים לפני 3 ימים, 15 שעות #156708

כל הסינונים אני מצליח לעקוף לא משנה מה וזה מעצבן אותי כי אני לא מוצא דרך להשים לזה סוף ואני לא רוצה חיים כאלה . יש למישהו עצה איך למרות שאין לי כמעט אפשרות למכשיר שאני לא יעקוף בכל זאת להתנגד לדחפים הסהרוריים האלה ?

תגובה: סינונים מאפנים לפני 2 ימים, 5 שעות #156718

אם אתה יכול למנוע מעצמך עקיפה בצורה יותר הרמטית הייתי מנסה את זה גם אני מצאתי פרצןת בסינון ופשוט חסמתי אותם

תגובה: סינונים מאפנים לפני 3 שעות, 54 דקות #156722

• חרותעולם
  • רצף ניקיון נוכחי: 711 ימים
  • חבר קבוע

איזה סינונים ניסית?

הדרן הכי חזק

תגובה: סינונים מאפנים לפני 3 שעות, 30 דקות #156723

• פיניוני
  • רצף ניקיון נוכחי: 124 ימים
  • דירוג זהב

היי איש יקר,
במחילה ממך אני חולק על כל הגישה שלך...
הסינונים הם לא מאפנים, מה/מי שמאפן זה התאווה שלנו...
הסינונים נועדו בשביל לחסום בפנינו תכנים שאינם הולמים, הם לא נועדו לעמוד מול כל ניסיונות הפריצה של המכורים לתאווה.
וגם מבחינתנו, אינטרנט זהו טריגר לנפילה, טריגר חזק, ולכן אנו צריכים לדאוג שהוא יהא חסום כהוגן בשביל לא ליפול, אבל סינון אינטרנט זה לא מה שימנע מהמכור את הנפילה כשיתעורר לו דחף חזק, כלומר הסינון מונע נפילות נוספות אבל לא את הנפילות שיגיעו גם בלעדיו (שהרי זה לא בעיה לקנות סמארטפון אחר ב500 ש"ח, זה שצריך להוציא כסף זה מעכב, אבל כידוע לכלנו ברגע של דחף אנו נעשה הכל בשביל לספק אותו...).
העבודה שלנו צריכה להתמקד בשחרור יסודי ממעגל הנפילות, וכחלק מזה צריך לצמצם טריגרים ככל האפשר, אבל לא שעיקר ההתמקדות תהיה בצמצום טריגרים כי תמיד יהיה עוד....
כך לדעתי מנסיוני האישי...
אוהבים...

תגובה: סינונים מאפנים לפני 6 דקות #156724

• חיים אמיתיים
  • רצף ניקיון נוכחי: 27 ימים
  • דירוג זהב

מסכים עם כל מילה של פיניוני
אני לדוגמא אף פעם לא קניתי סמארטפון,
אבל כן הצלחתי לעקוף את הסינון של הדרן... כן, הדרן...
ויש לי עוד כל מיני מכשירים זמינים בכל מיני מקומות שאני לא יכול לשלוט על הסינון בהם

• עמוד:
  • 1
זמן ליצירת דף: 0.29 שניות

Are you sure?

כן