שלום רב
אני נשוי בן 24 + ילדים, אני לא רוצה לפרט עוד מפני שאני אדם די מוכר וידוע וגם אם לא מכירים אותי באופן אישי את משפחתי ודאי רוב רובם של המשתתפים מכירים.
לראשונה בחיי אני מנסה לכתוב את מהלך חיי הפתלתל אך אני ישנה זאת מעט מחשש זיהוי.
למעשה גדלתי במשפחה מאוד סגורה ויראת שמים (צולית בלשוננו) בגיל 5 כשנסעתי עם אבי והייתה אישה מחוץ לרכב הוא היה מורה לי להוריד את ראשי ובגיל 11 אם הייתי נוגע באברי הייתי מקבל גערה ולפעמים אף סטירה!
למעשה הגעתי לגיל 14 בלא לדעת כלום על מין! כלום כלום כלום! באותו שנה הייתי במשבר פנימי ועצום היה לי ג'וק פנימי (זה היה בעצם תאווה נורמלית אבל לא ידעתי מקיומה) מצד אחד על נשים לא העזתי אפי' לחלום עקב החינוך הקשוח שקיבלתי בכל הקשור לנושא נשים(כמעט, בעצם למה כמעט, כמו חזיר או בשר בחלב וכדו') ולכן היה לי שום תאווה לנשים אבל היה לי שיגעון לבדוק את כל חברי כיתתי האם הם זכרים..., היה לי דף חסוי עם שמות הכיתה ולידם מסומנים V כלומר את מי ראיתי כבר.
המשבר הפנימי שהייתי שרוי בו באותו שנה היה עצום, מצד אחד אני האדם היחידי בעולם שמעניין אותו מה קורה מתחת המכנסיים (לא היה לי שמץ של מושג שלכל העולם יש תאוות) ומצד שני הראש שלי לא הפסיק לחשוב על כך, עד שלאחר שנה וקצת ניגש אלי בחור (13) והתחיל לשלוח ידיים, אין לכם מושג איזה אבן נפלה באותו רגע מעל לבי "איני הפושע היחידי אמרתי לעצמי" פשוט לא האמנתי שיש עוד אנשים שהנושא הזה בראש שלהם, לטענת הבחור כל אחד מהכיתה ישמח "להראות לי", אני לא האמנתי לו אבל הלכתי לבדוק הלכתי מבחור לבחור ופשוט לה להאמין מתוך 25 ילדים "הייתי" עם 18 מתוכם...
נכנסתי לסחרחורת מטורפת, לא ידעתי מחיי כלום ורק רציתי להוכיח לעצי לאחר תקופה כה ארוכה כי איני הגורע היחידי בעולם, וכך הלכתי עם בחורים מהישיבה גדולה שהית באזור (פשוט "התחלתי" אתם בלי להתבייש כמעט) נהיו שניסו מעט לאלפני בינה בנושא נשים אך הדבר לא עניין אותי בכהוא זה, הייתי עם למעלה מ130 גברים ללא שום ידע מינימלי על תאווה בריאה ונורמלית, (גם לא היה לי מושג איך מוציאים זרע עד גיל 15.5 לא הוצאתי מכיוון שיש לי שפיכה נורא איטית) לא אפרט כעת איזה תסבוכות היו לי עם רבני הישיבות קטנות שתפסו אותי והעיפו וסיפרו להורי (עד היום אני לא מוחל לאותו רב שלא הייתה לו שום ידע בחינוך וסיפר להורים שלי שהיו תמימים וקיצוניים בנושא ללא שום בדיקה מקדמת אתם, ואני אומר את זה בתור מחנך כהיום! למעשה אותו מחנך נמצא כעת בשיקום אסירים על מע"מ.... אבל הקרע בלב לראות את הורי כך בוכים ומורטים את שערות ראשם נותר שנים בלבי, ואם היה לי רק מעט אומץ בתקופה ההיא לא הייתי היום בין החיים, בהתחייבות!) .
גלגולים רבים עברתי בשנות נעורי ואכמ"ל אולי בהזדמנות אחרת אני יכתוב עליהם, אך לאט לאט פקחתי את עיני לכיוון הנשי, כאשר גילתי את הואוננות מעולם לא הצלחתי לעבור שבוע מבלעדיה, לא אשכח את ר"ה בשיעור א' ישיבה גדולה (אחת החשובות והידועות יותר בארץ) שלפני תשליך נפלתי ומיד אח"כ רצתי לתשליך כשאני ממרר בבכי פנימי ובדמעות חיצוניות.
בתקופה של כשנה לפני החתונה גילתי את המושג בית אינטרנט לשם הייתי הולך ע"פ רוב עם עוד חבר והייתי נופל פעמיים לפעמים אפילו שלוש (זה היה לוקח לפחות 3-4 שעות) וזה היה מספק אותי כמעט לשלושה ימים, עד שהתחתנתי (עם סידור מלא כמובן) עם אשתי היפה והאהובה וכהוראת המדריך חתנים לאחר אמירתו ש90% מבחורי הישיבות מאוננים ו10% משקרים שהם לא... הפסקתי לאונן לחלוטין. דבר זה נמשך יותר משנתיים עד שבמשרדי נפרץ יום אחד האינטרנט לתקופה ארוכה ומצאתי את עצמי שוב פעם מאונן, אני משתדל מאוד לא לאונן כשאשתי טהורה אך כשזה לא קורה אני נופל שוב ושוב, אשתי יודעת מזה (אין ביננו שום סודות מיד לאחר החתונה במשך מס' לילות שלמים ישבתי אתה וסיפרתי לי את כל קורתי בימי בחורי וזה באמת היה ארוך מאוד מאוד) גם כשאני לא מספר לה היא יודעת להריח אותי מרחוק היא מאוד חכמה בתחום החיים, ומבקשת פעמים רבות כשאני במשרד שאתאפק אך על פי רוב ללא הועיל .
כשגילתי להפתעתי את GYE הורדתי מיד את המדריך ובשלב ראשון דרשתי במשרד שיעבורו במהירות לאינרנט מסונן, לצערי אני פשוט מנסה כל 5 דקות להיכנס שוב ושוב לאתרים החסומים ללא הועיל ויותר מכך במשרדי עקב בעיות תיקשור כלשהם לא ניתן לעשות את החסימה הגבוה ולכן התחלתי לחפש כל מיני אתרים המזכירים אפי' בעקיפין ע"מ לקרוא ולאונן.
לכן פתחתי חשבון כאן ודבר ראשון כתבתי את הדברים הללו, אשמח לשמוע את דעתכם.
חבר יקר, אנחנו משתדלים לכתוב כאן בשפה שלא תפגע בחברים אחרים ולכן ערכתי מעט את הודעתך. בתקווה להבנה, סוד.