קצת על עצמי לפי מה שיספיק הזמן.
כרגיל כמו כולכם, אני מוכר, מוכשר, מוצלח, תותח, תמיד במקום הראשון בכל תחום... (חוץ מספורט)
משפחה מכובדת, מיוחסת, בריאה, פתוחה, ישיבתית, ממש "שביל הזהב" !!!
למדתי במקומות הכי נחשקים, בישיבה גדולה הכי מבוקשת בעולם...
התחתנתי עם שידוך פצצה! סידור מלא וחומש מלא...
בקיצור חיים מושלמים, לפי הספר!
גם בצד הרוחני אין במה להתבייש. כבר גמרתי את רוב הש"ס. כותב ספר על הגות ומחשבה. הייתי ר"מ בישיבה. הקמתי כמה פרוייקטים של חסד, ועוד כל מיני דברים חיוביים. שאי אפשר לפורטם...
אבל יש לי גם סודות אפלים.
בגיל הילדות, היתה לי משיכה לעניינים של חוסר צניעות, סטיה עד כדי רשימת V או X על חברי כיתתי, את מי הספקתי ואת מי עוד לא...
האמת שמישיבה קטנה, המעשים נגמרו לגמרי, לא היה לי פנים לשתף חבר בעבירה,
אבל מצאתי נחת רוח (נעכס רוח) בסרטים ומגזינים... כשאני מנסה לבלוע כל רמז של טינופת. היו תקופות טובות יותר וטובות פחות.
הנס שלי היה שה' שמר עלי לא להדרדר למעשי עבירה גופא, רק נפלתי בשמירת העיניים וקדושת המחשבה.
בשלב מסויים בחיי נחשפתי לעבודת ה' טהורה, שמבוססת על הרבה מהרעיונות שמסתובבים כאן בפורום, וזה חילץ אותי לגמרי מהבעיה.
הייתי מנותק מהעולם החיצוני, מעולם השקר, הייתי ממש נקי מתאווה... (עדיין אהבתי שניצלים וויסקי ;D)
לקראת החתונה התכוננתי בקדושה ובטהרה לחיבור הקדוש והמיוחד שנתן הקב"ה בין איש לאשתו... וכך היה בהתחלה...
כיון שהותרה הרצועה, וטעמתי את טעמה של התאווה המותרת, איבדתי קצת את הנקיות הריגשית שלי,
ופיתחתי הרבה ציפיות לתאווה מותרת... הרי זה מצווה ! הרי זה שיא האחדות שיש בעולם !
הבעיה היתה, שאשתי ממש מלאכית, לא שמעה אף פעם על המושג הזה שנקרא תאווה, וממש לא התחברה לרעיון
טובת לב כמותה אין בעולם! וכל מה שרציתי היא נתנה לי.
אבל יש כאן 2 באגים, דבר ראשון גם אני טוב לב (וגם בעל ענווה גדולה ביותר) ומצידי ויתרתי על התאווה המותרת ברוב ההזדמנויות,
וגם, התאווה לא מגשימה את עצמה כשמישהו עושה לך טובה. זה חייב להיות מוזן מ2 צדדים, ומה שאשתי עשתה לי טובה לא מילא לי את המצבר!
אחרי תקופה מסויימת כזו, התרופפה לי רמת הקדושה, ולאט לאט התחלתי לצנוח לעבר התמכרות...
ברוך ה' שזיכני ליפול נפילה בחסד, נפילה ברחמים, שוב בעיה של שמירת העיניים... אבל לא פורנוגרפיה קשה להדיא
רק הייתי מכור לחפש בתוך סרטים את הקטעים הלא צנועים, כשהגעתי לשם לא הייתי מסוגל להסתכל, אבל מיד אח"כ שוב חיפשתי את זה.
דבר ממש מוזר! יראת שמים ברחוב היה לי, לא הסתכלתי על מה שלא צריך, אבל באינטרנט, סרטים, תמונות, וכתבות, אני צמא לזבל!
ניסיתי חיזוקים שונים, עצות שונות בעבודת ה', אני מכיר הרבה אומנויות לחימה יהודיות, ניסיתי את כולם.
גם ניסיתי ללמוד על עצמי ממה זה נובע, איך זה תוקף וכל מיני תובנות אחרות.
הייתי מתחזק ונופל ושוב מתחזק ונופל, הרגשתי עם עצמי אידיוט! אני יודע בדיוק מה מותר ומה אסור ואין לי טיפת שליטה על חיי?????
הכי מטופש הרגשתי כשחיפשתי תאוות וירדתי לתת רמה, סתם לראות איזה ציור דפוק רדוד ולא מעניין של משהו לא צנוע.
התביישתי בעצמי, אמרתי עם כבר עבירות, איפה הרמה? פתאום הבנתי שאני בדיוק כמו הומלס שמחפש בצפרדע ענק של זבל שאריות של פפסי בפחיות זרוקות! חרפה!
אבל יש לי אפס שליטה על המצב! נשמע מוכר?
היום אני יודע שזו התמכרות קלאסית. לא משנה למה, המחלה היא אותה מחלה!
בתקופה ההיא, ההתמכרות התרחבה למשחקי מחשב מטופשים חסרי כל תוכן, ולבדיקה אובססיבית של אתרי חדשות, כאילו זה משנה אם אני מעודכן או לא :-\
ידעתי שהמצב דפוק, אבל לא היה לי פיתרון מעשי.
ברוך ה', באהבת ה' ובחמלתו עלי, פגשתי באתר שמור עיניך, נרשמתי באלול האחרון למייל היומי, וכבדרך נס מהמייל הראשון שקיבלתי אני נקי. (די נקי, יש כמה זיופים קלילים)
לכן אני בהערכה והתבטלות עצומה לאתר, לפורום, למייל היומי, ולכל מה שקורה כאן.
ומכאן עולה השם של הדיון הזה, הפסקת אש? או מלחמה?
אינני יודע אם בשלב שבו אני עומד, ניצחתי או שהמחלה נכנסה לתרדמת חורף עד לסבב ההסלמה הבא!
בכל מקרה להיות אתכם יחד, לחזק ולהתחזק בצוותא, נותן לי כוחות והמון כח רצון וטהרה לשמור על עיני ומחשבתי לעוד הרבה שנים...
תודה רבה על האמון... הכוח שאתם נוטעים בי... והקריאה של המאמרים שלי...
ערב נפלא לכולכם!