רק כדי שהסיפור שלי יצא ממני אל איזה מקום בעולם כי אני מרגיש בו בודד ואובד עצות. בגיל שבע כבר הכרתי את האוננות ומאז עד היום לא חלפו עלי יותר משלוש שבועות נקיים, ככה זה עד גיל 35 + כשלבנתיים הקמתי בית ב"ה והתברכתי בכל טוב שאני מאחל אותו לכל עם ישראל. מימיני ומשמאלי סובלים הרבה, ואני יש לי טוב, וחוטא. עברה עלי ילדות מלאה אוננות וקצת עם מפגשי ילדים, ובבחרות ביליתי הרבה על הצצות בשירותים ובמקוואות וזה המשיך גם אחרי הנישואין, ועד היום במקוואות זה רודף אותי. בנס מעולם לא נפלתי למשכב זכור, ולקשר עם נשים זרות, רק מפגשים קצרים מאד עם כמה גברים בודדים שהסתיימו באוננות ובבריחה מהמקום מרוב בושה, וכמה במצלמה. למרות נישואין מאושרים מאד כביכול.
בבחרותי היו הרבה רכישות של עיתונים וכאלה, וכשבא האינטרנט זה המשיך פה. ובגלל שאני כפייתי, גם באוננות (פעמים אנספור ברצף) וגם בשעות על האינטרנט לכן חסמתי את עצמי בצורה בלתי עקיפה, אבל אני יכול לעקוף חלקית לפעמים, וגם אם אני מנוע משיא הלכלוך אבל יש די בזה כדי להציץ פה ושם ולהתגרות.
כשהכל חסום, זה קופץ לי לראש במקוה, וכשאני לא הולך למקוה זה קופץ לי לראש בעבודה, מהמחשבות, ובסך הכל אני נתון תחת מתקפה תמידית. לפעמים אני לא בטוח שאני רוצה לוותר, אני הולך לישון ומחפש בארון שיש בראש איזה מחשבה להוציא וליהנות ממנה. חיי הרוסים. אלפי שעות בחיי ירדו לטמיון על השטויות האלה. הזהות שלי בעיני עצמי די מטושטשת .לא יודע להחליט איפה אני בקטע הזה של הגמילה. כי גם אקבל על עצמי להפסיק, אני בטוח שזה לא יחזיק. ואיזה תשובה היא כשהכל לא ברור ככה.
עברתי בעבר טיפול פסיכולוגי, ולא הצליח. הקטע הזה עם 12 צעדים לא בשבילי, ואין לי כח להסביר ורצון להסביר למה, אבל זה סופית, ובבקשה אל תדברו איתי על זה, לא בא בחשבון, לא טלפונית ולא קבוצתית. אנ יאפילו לא פותח פה את החומר שיש על זה.
תתפלאו לשמוע, אני מרגיש שיש לי תקוה ויכולת לצאת, למרות הכל, אבל אני צריך איזה חבר שיעשה איתי את הדרך. לפחות את ההתחלה. והאמת ואל תצחקו, אני לא כ"כ בטוח שזה יצליח ואני לא כ"כ בטוח שיש לי סיכוי, והקטע הזה רק יוכיח לכם כמה אני מסופק ביני לעצמי.
לא יודע מה מוצא חן בעיני קטעי גוף מסוימים עד שזה נחשב לי הנוף הכי יפה בעולם. לא יודע מה מצאתי בלראות ולחשוב ולדמיין על זה. לבנתיים הגוף רצוץ והנפש פצועה והתסכול כ"כ עמוק שאני פוחד לגעת בו ולהוציא אותו.
יש פה מישהו שיבין אותי ושיתן לי סיכוי בלי 12 צעדים? יש פה מישהו שהיה במצב הנורא הזה והצליח לצאת מזה? יש פה איזה מישהו שיבוא הציל אותי? או שאני עומד להיות זקן נואף, ואיבדתי שתי עולמות.
דודי
w5386630@gmail.com
אני מבקש להגיב לי רק באימייל, כי אני חייב לצאת ולחסום בחסימה טוטלית שלא מניחה לי להיכנס לפה.