שלום חברים! אספר את סיפורי-אשתדל לתמצת, ואשמח כל כך אם למישהו תהיה עזרה בשבילי.
הסיפור שלי התחיל כבר לפני כמה שנים. גם אני אדם שכלפי חוץ חושבים שהוא ירא שמיים ומוצלח, תלמיד ישיבה וכ'ו, ואני באמת משתדל להיות כזה כמה שיותר, אך בכל פעם שאני נופל-ישר יש בי התקררות מסוימת. אין סוף דמעות, אין סוף תפילות והתבודדויות עשיתי ואני עדיין עושה לקב"ה, מספר לו מה עובר עלי, איך אני נלחם, ואני באמת נלחם! בהתחלה, הייתי נופל מאתרים באינטרנט, ובכל פעם, לאחר הנפילה, אמרתי לעצמי: "פעם הבאה אין סיכוי שאני נופל. לא שוב". השליתי את עצמי שאני חזק וכשארצה באמת-תמיד אוכל להפסיק. לאחר תקופה ארוכה הגעתי למסקנה שאני יצור אנושי וואללה-אם זה היה גדול על תנאים ואמוראים עצומים כנראה שזה גדול כנראה גם עלי. החלטתי לעשות מעשה והתקנתי בבית אינטרנט רימון+החסם החינמי k9. כמובן שלפני זה היה לי ממש לא נעים איך להסביר זאת להורי-אמרתי להם שזה עוזר לחסום וירוסים או משהו כזה, (רוחנית זה באמת נכון). אני לא יודע עד כמה הם האמינו לי אבל הם בסוף הסכימו. וכך לתקופה קצרה הרגשתי אדם חדש! אך היצר הרע לא פראייר-והיה לי פלאפון עם אינטרנט. נחשו לבד את ההמשך... לאחר מאבקים ממושכים הבנתי שאין ברירה-אני חייב להיפרד מהמכשיר. מכרתי אותו ביד 2 וקניתי מכשיר פשוט בלי אינטרנט. חשבתי שזהו. הגעתי אל המנוחה ואל הנחלה. אך לא היא. היצר הרע שלי גילה לי שגם אם יש רימון-הוא לא חוסם תוכנות שיתוף קבצים, וכך נפלתי דרך התוכנות האלה. לאחר כל נפילה אמרתי לעצמי: "אוקי נפלת, זה שייך לעבר. כעת מה אתה עושה כדי לא ליפול מזה שוב פעם?" ואיך שהוא הגעתי לתוכנה apps admin- תוכנה שבאמצעותה איך שהוא הצלחתי ע"י סימון התוכנה שהפילה אותי לגרום לכך שהיא לא תוכל לעבוד יותר במחשב (מציג הודעת שגיאה גם לאחר התקנה מחדש). הייתי כל כך מאושר. כך נפטרתי מאימיול, איימש, ארס ושאר מרעין בישין. אך לצערי יש עדיין תוכנה שאיני מצליח למחוק שמפילה אותי כל פעם מחדש. אני מרגיש שאני כבר בישורת האחרונה, אבל איני יודע מה לעשות כדי למחוק אותה. הפכתי את כל האינטרנט כדי למצוא תוכנה דוגמת הAPPS ADMIN, תוכנה שבעזרתה אוכל "להגיד" לתוכנה מסוימת שלא תוכל לפעול יותר. לא מצאתי. פתרון שחשבתי עליו בימים האחרונים הוא לפרמט את המחשב ולהגדיר מחדש ברשימת המילים של הK9, גם את אותה תוכנה אך איני יודע אם ברגע של תאווה לא אוכל לעקוף גם את זה.
אציין שאני עובד בתחום המחשבים וזו פרנסתי, ולהתנתק לגמרי מהאינטרנט לא בא בחשבון.
אנא עזרו לי..
תודה מראש
יהודי שבאמת רוצה לקיים רצון אביו שבשמיים
ערכתי