חבר יקר ואהוב הרוצה בטוב, שלום לך.
קודם כל ברוך הבא, למשפחה חמה של אנשים כאובים, כאובים מרוב פיצול אישיות. מחד הרצון העז להפסיק ומאידך הרצון העז להמשיך...
כשבאתי לכאן לפורום לראשונה, הייתי נקי כבר כ3 חודשים. הייתי כמעט בטוח שניצחתי וזהו. כתבתי אז פוסט בשם "הפסקת אש או ניצחון?"..
בדיוק אחרי 200 ימי נקיות, השתחררה לה שוב האובססיה לתאווה. כמעט נפלתי שדוד. אסור לי להאמין שהכל הסתדר מעצמו בלי עבודה.
הנושא בקצרה, לא חטא התאווה הוא בעייתינו. אנו המכורים לא מסוגלים לשלוט על עצמנו, אנו חסרי אונים מול התאווה. וברור שמי שהוא מכור גם אם יזכה לכמה ימי רגיעה, בגל הראשון של לחץ בא תבוא הנפילה.
www.guardyoureyes.org/forumheb/index.php?topic=4132.0 תוכל לקרוא כאן.
היה כנה עם עצמך. האם אתה מאמין שתעמוד בגל הבא? ואולי זה יהיה המבחן אם אתה מכור או לא?
באשר לשאלותיך, הם תלויות זו בזו. כי עיקר תוכנית הצעדים היא גישה רוחנית חדשה, שפיות, שחרור השליטה, ומסירת הרצון לאלוקים אוהב. ושם ההתקדמות. לאו דוקא בעוד יום שעבר מבלי לצפות.. צום אינו החלמה. הצום הינו גרוע ביותר. מנסיון, בסוף הצום אני מפצה את עצמי על כל ביס וביס שלא אכלתי...
אמליץ לך להישאר כאן, לקרוא הרבה. לכתוב הרבה. לשמוע לקבוצות הטלפוניות. ליצור קשר עם חברים. להכיר את התכנית מקרוב יותר. מבטיח לך שהמהפיכה תגיע.
דברים טובים קורים כאן.
אוהב
הושיעה