אם ניסית את הכל ושום דבר לא עזר, סיכויים רבים שאתה מכור. אני גם ניסיתי את הכל, הבטחתי הבטחות, התפללתי, מקוואות, ספרים, משמרים, מסעות, וכלום. מתי שהוא הבנתי שזה גדול עלי. אני לא מצליח. ותודה גדולה לאלוקים גיליתי שאפשר אחרת, בזכות התוכנית הזאת, בזכות האתר הזה. אפשר אחרת. אפשר לא לצפות בפורנו כל פעם שאני מרגיש לא טוב. אפשר לא לחיות סביב ההתמודדויות של כן טהור לא טהור ואם אלוקים כועס עלי.
הכל מתחיל מההבנה של שורשי המחלה. מה שגורם לי לברוח. לא לאן אני בורח, שזאת התאווה והפורנוגרפיה או איך שלא תקרא לזה.
כשנוגעים בנקודה הזאת. כשמבינים את המצב לאשורו. וכשמרימים מבט לשמים ומבקשים עזרה ולא אומרים לאלוקים איך הוא צריך לנהל את העולם, נפתח פתח. לחיים אחרים לגמרי. שמסתבר שקיימים על פני האדמה הזאת. חיים שחיים בהם. שנוכחים בהם. שיש בהם אלוהים. שיש בהם אנשים. שיש בהם אותי. ואני יכול לקבל את עצמי. ואני יכול להתקדם.
מציע לך להסתובב בפורום, דברים טובים קורים פה. מציע לך לבקש ספרות של התוכנית. לקרוא. ללמוד. לדבר עם חברים בפורום, גם באישי. לשאול מה עבד בשבילם. ולעשות צעדים אמיצים יותר, כי אין לנו ברירה, להרים טלפון לקבוצה, לחברים, להגיע לקבוצות פיזיות.
יש דרך אחרת.
אשמח לעזור
אור