איפה להתחיל?
כן, לא, כן, לא, כן... בטח גם לכם זה עבר בראש לפני שהעזתם להיחשף או אפילו להירשם לאתר הקדוש הזה.
המחשבות רצות בקצב שאין לי שליטה. הלב דופק בצורה מוזרה והבטן מתהפכת. בא לי לבכות על עצמי אבל לא. אני גבר!!! וגבר לא בוכה!!!
האמת שנמאס לי!!!! נמאס לי להתמודד וליפול. נמאס לי לקרוא את הפוסטים ולהזדהות עם כולם ( במיוחד עם זלמן - סוד הכניעה שלפעמים אני מרגיש כאילו הוא נכנס לי לראש וקורא מה שיש בפנים).
אז הנה זה בא:
אני מכור, מכור קשה.
מכיון שאני פרפקציוניסט, אני עושה הכל בצורה הכי יסודית שאני יכול. גם בהתמכרות שלי. אני לא יודע אם יש מישהו פה שראה כל כך הרבה "חומר" כמו שראיתי.
למזלי התחלתי בגיל מאוחר יחסית.
החשבון פשוט: 14 שנה = 5110 יום.
נוריד 20% =
4088 יום. ממוצע ליום 3 שעות
4088X3=
12,264 - סה"כ שעות שימוש
12,264/8=1533 -
1533 ימים של משמרות של 8 שעות מלאות בשימוש.
1533/365=4.2 -
4.2 שנים של שימוש במשמרת מלאה של 8 שעות כל יום
4.2 שנים מהחיים שכל יום כולל ימי שישי ושבת וללא חופשות, במשך 8 שעות ביום, חיפשתי וחיפשתי תמונות וסרטונים ומה שלא יכולתי. וזה בלי החיים "האמתיים" שבחוץ.
ואיזה מאמץ וחשיבה, פריצת סיסמאות, והעתקת לינקים ועקיפת חסימות, ממש נהייתי סוג של האקר, ואני מבין דבר או שניים במחשבים.
בהתחלה נאבקתי. אבל היום אני מבין שזה רק הביא אותי ליותר נפילות. ממש כמו אדם שטובע בביצה ולא מבין שכשהוא מנסה בכל הכח לצאת זה רק גורם לו להימשך יותר פנימה.
גם להתייאש ניסיתי, לא עבד.
הפסדתי עבודות, איחרתי לפגישות, הרסתי לעצמי את החיים בידיים. וכל יום אמרתי לעצמי "טוב, זאת הפעם האחרונה". היום אני כבר לא אומר את זה כי אני יודע שזה לא נכון אז למה להשלות את עצמי.
לפני שנתיים אשתי גילתה. בטעות. למזלי יש לי אישה מדהימה שמקבלת אותי ומבינה שיש דברים שהיא לא תבין. דיברנו על הבעיה שלי, אמרתי לה שהיא לעולם לא תבין ושלא תנסה. זה משהו דפוק בי.
היה לה קשה, היא בן אדם. אבל בסופו של דבר היא מקבלת אותי ומתפללת עלי. זה המזל שלי. אם היא הייתה דוחה אותי. הייתי בורח לקצה העולם, לסדום ועמורה. שם אפשר לעשות הכל. אני מאמין שהייתי עושה הכל ובסופו של דבר מת מאיזה מחלה או גומר את החיים בצורה מכוערת כלשהי. שוב אלוקים ריחם עלי.
היום אני שבוע נקי. אולי יותר אני לא סופר. אבל הראש שלי כל הזמן רוצה וצועק לחזור. לחזור למקום שהכל טוב ונעים.
זו לא הפעם הראשונה שאני נקי כמה ימים אבל אף פעם זה לא מחזיק מעמד יותר מכמה ימים. מקסימום שבועיים.
נראה לי שכמעט כל מה שכתבו פה ניסיתי במשך השנים וכלום לא עזר.
אף אחד, אבל אף אחד מהסביבה שלי לא חולם עלי בתור אחד כזה. אני מתכוון חולה, מכור.
אנשים אומרים לי שאני חזק, מצליח, מפרגנים לי. אם הם היו יודעים....
אני כבר לא מצפה לכלום. אם אני אצליח - ואני רוצה להצליח - אז טוב ואם לא, גם טוב.
אני לא ממש מאמין שאצליח להתרפא, שנים שאני קורא ואפילו ניסיתי ללכת לטיפול. לא עזר. אבל גם אם אצליח להגדיל את המרחק בין הנפילות, דייני.
דווקא המידע שיש פה , יושב לי טוב בלב וגורם לי להבין דברים שאולי ידעתי אבל לא ידעתי להגדיר אותם.
פעם כשהייתי מבקש מהקב"ה שיעזור לי, חשבתי שאני יכול להתמודד ורק צריך עזרה.
בזמן האחרון אימצתי את מה שמישהו פה כתב ( נראה לי שזלמן). בכל פעם שאני מדבר עם אלוקים, אני מודה שאני לא יכול להתגבר על כלום. בשניה אני נופל.
רק אם אלוקים בעצמו יגן עלי ויכניס לי את הכח והרצון, אני אוכל למשוך עוד שעה. אני מאמין שזה לא יחזיק מעמד. אבל כל זמן שכן, אני מודה לו.
דווקא עכשיו אני עובר תקופה ממש קשה בחיי. דווקא מתוך זה אני מרגיש שזה זמן טוב להתחיל תקופה חדשה בחיים שלי גם בנושא ההתמכרות.
משמיים גם נתנו לי מהר רעיון לכינוי ותמונה מתאימה. ממש תוך שניות.
וכל זה בזכות האתר והאנשים הנפלאים פה שעושים משהו שבעיני הוא פלא. :-*
אני לא מאמין שבסוף עשיתי את הצעד הראשון. תתפללו עלי שאחזיק מעמד.