רק בשנים האחרונות הבנתי שיש לי בעיה שחיי מתנהלים בדרך שמובילה לתהום. חיי היו בלתי ניתנים לשליטה ובאמת שאיבדתי את השפיות בחיי. הגעתי לתוכנית לפני 8 חודשים אחרי שעברתי כמעט הכל בתאווה. במשך כמעט 25 שנה אני סובל בייסורים יום יומיים אני מאונן ללא הפסקה ואיני מצליח להפסיק את המעשים הכפיתיים שלי. הייתי אצל טובי הפסיכיאטרים והמטפלים, טופלתי בתרופות פסיכיאטריות שלא עזרו בכלום וניסיתי מדיטציות ושיטות מיוחדות לשיפור עצמי. כל אלה לא עזרו בכלל ומחלתי הלכה והחמירה עם השנים. רק כאשר הגעתי לתוכנית קרה לי נס. ראשית הבנתי שההתמכרות שלי למין אינה הבעיה העיקרית שבחיי אלא זאת היוותה פתרון קל שמצאתי לברוח לתוכו במקום להתמודד עם המציאות כמו שהיא. התוכנית היא נס גדול בעבור אדם חולה כמוני אלוהים ממש נמצא בה ואני מרגיש אותו בכל רגע ורגע מלווה אותי. אם אתה סובל כמוני אתה לא חייב להמשיך לסבול, יש פתרון אמיתי לבעייתך וזה אפילו לא עולה לך כסף . אתה צריך רק לרצות להפסיק לסבול, השאר כבר יקרה לך. פתגם עתיק אומר כשהתלמיד מוכן המורה מופיע.., אלוהים יעשה בשבילך את מה שאתה לא היית מסוגל. אל תברח אחי היקר, אל תפחד, התוכנית לא מחייבת אותך לכלום והיא דיסקרטית לגמרי, התוכנית אינה דתית גם אם הדבר נראה לך ככה, אני כופר ביהדות לגמרי אבל עדיין בתוכנית ואלוהים מחובר אליי חזק. אם הגעת עד לכאן אל תוותר. אל תברח ואל תקשיב לראש החולה שלך שמנסה לשכנע אותך שהכל בסדר. אתה יכול לחיות אחרת אל תאבד תקווה. אני הייתי גרוע מכל מה שאתה מסוגל להבין, מצאתי בתוכנית בית אמיתי ושקט נפשי, אני יודע היטב מה הבעיה ממנה אני סובל ואני מחלים ממנה לאט לאט. תעשה רק את הצעד הראשוני ותפנה אלינו , אלוהים כבר יעשה בשבילך את השאר, אני מבטיח לך. במקרה הכי גרוע ניסית.