שלום לכולם,
אני מרגיש שאין לי כח להיכנס לכל הפרטים עליי, אבל אני התעשת ואפרט עד כמה שניתן, ועד עמה שאצבעותיי יתייאשו מהמקלדת..
אני בחור נשוי עם כמה ילדים - משפחה לתפארת ילדים נהדרים אשה מופלאה וצדיקה, לא יודע במה זכיתי, אני מתאר לעצמי שכמה חודשים אחרי גיל 12 אני מתחיל להתוודות לאקט של האוננות, ואין לי שום מושג איך הגעתי לזה? איך ילד בן 12 נחשף לתאוות הללו?! למה התחלתי עם זה בכלל? ואיך משם ועד היום אני ללא ברקסים חושב שאוטו התאווה יפסק מעצמו, בכל זאת אני אדם דתי וטיפה מבין את המשמעות בתאווה הזו, אני מבין שלא רק אני בפנים כל חבריי לספסל הלמודים עמוק בפנים, בלי בושה מתגאים בכך ללא שום טיפת מצפון ומשם הצפייה בתכנים פורנוגרפיים עם החברים היא עניין שבשיגרה, אתה מתבגר עם השנים וחושב שניתן לחיות עם זה ולקיים את המצוות.
חולפות השנים והנה אני נמצא בפיתחה של הישיבה קורן, עדיין ללא שום נקיפות מצפון (כמעט). מתחיל טיפה לעלות על הגל של משמעות לימוד התורה ולימוד אמונה, בד בבד מתחיל להתחזק אבל מי יודע משהו עליי הרי אני מקיים מצוות איזו תפילה נהייתה בי איזה עוצמות של שבתות בישיבה ממש מעין עולם הבא! כל התאווה זה משהו ביני לביני מה רע? לאחר שנה וחצי מתגייס במסגרת הישיבה מדי פעם מצילח ליצור איזשהם הפסקות אך ללא הועיל זה חזק ממני אחרי שנת שירות אחת אני כבר עומד מתחת לחופה עם אותה צדיקה שהזכרתי למעלה ובטוח והפעם במאה אחוז שזה מאחוריי! בטוח ? אין שום תעודת ביטוח מול המחלה הזו בטח ובטח שאתה עדיין לא מכיר בה כמחלה ומדחיק אותה לפינה נותן לה מזון מדי פעם ומשקיט את רעבונה.
אני משתחרר מהצבא וחוזר לישיבה הפעם בתור אברך כמה אחריות מונחת על כתפיי! אבל אני בשלי ליד האשה לו ליד האשה מי יכול לעצור אותי בדרך לרצות את תאבוני,
ככל שנקפו השנים הבדידות והתחושת ריקבון מוססו כל זיז של תקווה ביחס לתאווה כבר השלמתי איתה מדי פעם ניסיתי לצאת למלחמת חרמה עם הרבה תפילות הצלחתי להחזיק מעמד 3 חודשים איך שמחתי הייתי בטוח שזהו זה לא שהפסקתי לראות מראות לא צנועים אבל הייתי סמוך ובטוח שגם בזה אני אטפל עם הזמן צריך קצת סבלנות
אבל שאינך מכיר במחלתך וניסית לתת לה רק כדור הרגעה זה לא תופס וזה לא אמיתי זה פג כלא היה ושאתה נופל אחרי תקופה כזו אתה נופל עד הסוף ממש ככה.
אני לקראת גיל ה 30 אני לא יודע מה גורם בגיל הזה לחשב מסלול מחדש זה קורה להרבה מכרים שלי לאו דוקא בתחום הזה, אני מרגיש שרבים וטובים, אנשים צדיקים נמצאים איתי באותה ספינה, וזה מה שקצת מנחם בכל העסק הזה, השאיפה לתיקון עמוק ויסודי של בן של מלך שרוצה יותר ויותר להתקרב לאבא, ויודע שעם השפלת מבט הכרה מוחלטת במחלה, אחת ולתמיד על כל המשתמע מכך! אוכל לעלות על מסילה ישרה יותר עמוקה יותר שתיתן לי את הכלים הנכונים את הסביבה הנכונה, את השמחה שכל כך הייתה חסרה לי ועדיין חסרה (אני מומחה להיות אדם שמח מלאכותי) את לימוד התורה שכל כך נפגע מכך, ובעצם את הכל. כי כרגע אין בי כלום.
הרב חנן פורת זצ"ל אמר לפני פטירתו שבסך הכל "רציתי להיות טוב" זו השאיפה להיות טובים, נקיים, שמחים, בדרך החדשה שניתנה לפתחנו, שניתן לצאת מהבור הזה רק צריך להתבונן סביב ולבקש את העזרה הנכונה את הסיוע שכל אחד מאיתנו ממש צריך.
בשורות טובות.