תודה רבה לכולכם על התגובות.
כבר מתגובותיכם הראשונות אני מרגיש את ההבדל העצום שבין התמודדות עם שותפים למסע, לבין התמודדות לבד (שכבר הוכיחה את עצמה במקרה שלי כמועדת מראש לכישלון..)
אני מודה לכם, ואני אכן מתכוון בעזרת ה' להישאר פה ולהמשיך בדרך הזו, ארוכה ככל שתהיה, לטובת השינוי האמיתי אליו אני מייחל כבר כל כך הרבה שנים.
בינתיים נרשמתי למייל היומי, התחלתי לקרוא הרבה מהמאמרים פה באתר, וגם באתר באנגלית, שם נרשמתי לטבלת ה-90 יום, והצטרפתי לקבוצה במסע זה.
אני אמנם ממש בצעד הראשון של התהליך, אבל אחרי היומיים האלו, שבהם התחלתי לראשונה באמת לקרוא ולעסוק בנושא הזה של ההתמודדות באופן רציני (ולא באופן שטחי וחד פעמי כמו שנהגתי עד היום אחרי כל נפילה לשפל חדש), אני באמת מרגיש עכשיו שזה קודם כל שינוי בתודעה.
למען האמת, אני עוד לא מרגיש מוכן לקבוצות טלפוניות וספונסרים (אולי רק אנסה להאזין בפעם הבאה שתהיה קבוצה טלפונית פתוחה..), אבל אני בהחלט רוצה להתחיל ליישם חלק מהכלים המופיעים ברשימת הכלים שהאתר מציע, ולקחת חלק פעיל פה בפורום, כי אין לי ספק שהשיתוף והתמיכה מאנשים שמבינים אותך יכול לעשות את כל ההבדל בהתמודדות..
אני מקווה שבאמת אצליח להתמיד בהשתתפות פה בפורומים, כי בדרך כלל אני לא מסוג האנשים הפעילים במיוחד בקבוצות.. אבל לצורך זה אנצל בינתיים את האנונימיות האינטרנטית כדי להתגבר על האופי הפסיבי שלי..
תודה רבה שוב לכולכם על התמיכה ולקב"ה שנתן לי את הכוחות להתחיל בפעם הראשונה להתמודד באופן אקטיבי.. יהי רצון שתהיה זו הפעם תחילתה של דרך חדשה באמת..