פעם ראשונה שאני כותב בפורום, מקווה שזה יעזור לי לצאת מהבעיות הרבות בהן אני נמצא.
ת'אמת ? לא יודע מהיכן להתחיל,
יש ימים בהם ההתמודדות זורמת, לא קשה וחולפת מהר..ונדמה כאילו כלום לא יעצור אותי מלהחזיק מעמד!
ויש ימים בהם היא מהפנטת וחודרת לי לכל העורקים, משבשת לי את כל חוטי המחשבה ולא נותנת לי מנוח.
מתי זה ייפסק אני שואל? האם הרצון שכל המחשבות והפנטזיות והשטויות שעולות לי לראש אכן ייפסקו ביום מן הימים?
כי בכל נפילה אני יותר ויותר מרגיש שאין לי תקנה, שאין לי יכולת לתקן את כל אשר עוויתי ופשעתי והשחתתי..
מפעם לפעם אני פחות מרגיש את הנפילה, מה שאומר שהתאווה עמוק בתוכי כדבר מן השגרה.
החיים שלי ב"ה חיים נהדרים, השם נותן לי הכל. עוזר לי ותומך בי בכל מצב ואני במקום להחזיר לו רק פוגע בו.
איך אחרי כל כל הרבה נפילות וכל כך הרבה צורות שונות ומשונות בהן חטאתי - השם יקבל את תפילתי. איך?
כל כך נמאס לי להגיע למצב הזה שבו אני מבקש סליחה מהשם, וצועק וזועק לו:
"טאטעעעעעעעע אני מצטער, בבקשה תעזור לי, בבקשה תסייע בידיי לשמור את העיניים הן בד' אמותיי והן ברחוב, הן בקניון והן באירועים
בבקשה תרחם עליי, תן לי יראת שמיים, תעזור לי להסתכל רק על אשתי, אני באמת אוהב אותה, הכל זה רק תאוות שנכנסות בי, בבקשה השם
תוציא אותן ממני, בבקשה תמחק לי את כל השמות מהראש ואת כל התמונות והזיכרונות מהסרטונים בהם צפיתי...אני מתחנן אליך טאטעע בבקשה תסייע
בידי לשמור את הברית ולא לחטוא בה ולא לשפוך דמים, למה דווקא אני? למה דווקא אני צריך להתמודד עם הקושי העצום הזה?"
הדבר היחיד שאני מבין מזה שהשם בחר דווקא בי שאתמודד עם החטא הנוראי הזה, הוא כי לשם זה באתי לעולם. לתקן את העוול הזה. את הרשע הנוראי הזה.
נמאס לי לפגום, לפגוע, "לבגוד", להרוס, למחוק כל מה שנמצא מסביבי.
הרי איני יכול רק להאשים את היצר הרע בכל דבר, כי אני זה שפותח לו את הפתחים.
אשמח לשמוע את דעותיכם ומילותיכם..
ומה עליי לעשות בכדי לנצח את היצר הרע אחת ולתמיד ?