שומע, אחי? החלטתי שאני חייב לספר למישהו, אתה נראה לי הכי אמין שאני מכיר, ואולי גם יהיה לך רעיון. סבבה? וואי מה זה תודה.
תראה, הכול התחיל לפני כמה שנים, הייתי צעיר ולא הייתי כ"כ בעניינים של אלימות ומין. אבל ברור שיש התמודדות, אבל אתה יודע, בקטנה כזה.
בקיצור, לילה אחד אני במיטה, בבית, פתאום עומדים מולי חמישה בריונים, אין לי מושג מי שלח אותם, אבל עומדים מולי, עכשיו שתבין הם לא נראו דווקא כל כך מסוכנים, וכל מילה שניה שלהם זה אם אתה רוצה, כאילו מגרים אותי שזה יבוא ממני, האמת שלא הבנתי כל כך על מה הם מדברים, אבל זה היה נשמע מפתה, אז הם התחילו לשלוף מולי חלקי גוף של נשים וגברים, חלק מכסים וחלק מגלים, ואני.. אתה יודע, זה פעם ראשונה שככה – קודם כל מתייחסים אלי, אומרים לי שזה מ ו מ ל ץ ע ב ו ר י, וכאילו עקבו אחרי עד עכשיו או משהו כזה, וזה כיף כזה, עכשיו חוץ מזה גם התאווה התעוררה בי, כאילו הם לא עזבו עד שהם הצליחו להדליק אותי, ובתחכום, אתה מבין? לא נתנו לי ברצף, וכל רגע הגבירו את העוצמה, ומדי פעם עצרו והוציאו איזה קולה [רק הראו אותה, לא נתנו לשתות] או משהו שהדופק שלי יירגע, בקיצור נראה שהם ממש מאומנים בזה, אבל כבר הייתי בפנים, ואז הגעתי למצב כזה שכאילו זה אני רוצה אותם. לא, לא באותו ערב, באותו לילה אחרי איזה שעה פתאום קלטתי מה אני עושה ואיפה אני נמצא אז אמרתי להם שלא נעים לי מההורים שלי שפה בחדר ליד ובטח הם שומעים הכול ומחר יעשו לי על זה שיחה, ושבכלל בבית ספר אצלנו לא מרשים את כל הדברים האלה, לא שזה עזר כי הם השתמשו בזה בשביל להמשיך איתי, כי אם אני גם ככה כבר איתם אז לפחות שאהנה, ניסיתי לומר שיש תפילה מוקדמת ואני רוצה לקום, אז גם את זה הם דחו כי אני כבר כזה דפוק אז מה אני חושב שאלוקים יקשיב לי, בקיצור טחנו תשכל. אבל היה לי אומץ בסוף, לא יודע מאיפה, אמרתי להם די! וכיביתי ת'אור הקטן שלידי, ובשניות הם נעלמו.
עכשיו למה אני אומר בריונים? כי הם משחקים אותה נחמדים אלי, אבל רק בזמן האחרון קלטתי שמשלמים להם על זה כסף, על זה שהם מפילים אותי ב ר ש ת שלהם, יש שם כמה חבורות שמתחרות על זה, מאפיות כאלה, מקצועיות לאללה, יש את החבורה של מ א ק ו , הוא הכי אומן מכולם, יודע לגרות ולתפוס את הדג בחכמה שעות.
ולקח לי זמן לקלוט שזה לא רק אותי. אתה מבין? הם פשוט צדים אנשים, ועושים על זה כסף.
עכשיו וואלה למה לא, כל אחד צריך פרנסה, אבל הקטע שזה לא בצורה נורמלית של מוכר שבחנות שלו יש דברים שצריכים ואם אתה רוצה אתה קונה. זה יותר כמו הפרסומות שמסובבות אותך ובסוף אתה קונה את מה שאתה לא צריך, מבין? וגם יותר גרוע מזה! פשוט משחקים לי על היצר הכי חזק, שצריך אותו בשביל להתחתן, ופשוט מרסקים אותי איתו. כי מה אתה חושב? זה נגמר בלראות את המופעים שלהם ובלהצטרף ולעודד אותם ולתת לספונסרים שלהם ראיות שאנשים אוהבים את זה? ממש ממש ממש לא. קודם כל כבר באותו לילה הראשון – כל הלילה היה לי סיוטים מהם, שלוקחים גם אותי אליהם ועושים ממני תצוגה, ועוד דברים הזויים שלא השאירו אותי טהור בבוקר, וגם אחר כך בבוקר, איזה בוקר? לא העזתי לקום עד שכולם בבית הלכו, שלא יבינו למה אני פתאום מתקלח לפני הבית ספר, ואח"כ התפילה היתה התפילה איומה, חשבתי שאני מהם, מהאלה שנגד אלוקים והטוב, וכבר אבוד בתוך האתה[= י ו ]-ט ו ב , כל השיעור ישנתי והייתי בבאסה, אבל אחר כך חזרתי אליהם, והם חזרו אלי, וכל פעם שרציתי לעזוב אותם הם שלחו איזה הזמנה, ולא הרפו, בכוחניות מעודנת.
שמע, סבלתי מהם כמו שלא סבלתי מעולם. עד היום אני מתמודד עם דברים שהם הראו לי ונכנסו לי לדמיון. עכשיו זה כמו התמכרות אתה מבין? והקטע גם שזה נראה כאילו זה אני רוצה את זה וכאילו זה אני ואין לי דרך לצאת מזה! לא תיארתי לך פה אפי' קמצוץ של הטירוף והטמטום שלהם, אם מסתכלים על זה מבחוץ, אבל תחכום אדיר יש להם איך למשוך אותי לשם. וזה לא שזה מנדיבות, הם יודעים שזה רע לי ושנהרסו לאנשים חיים בגלל זה, שהתפרקו משפחות, שאנשים מפוטרים מהעבודה, שילדים מתרגלים לנורמות שלא יאומנו והולכים לחקות את הזבל הזה. ואז אני כאילו המסכן שעומד מול כל הכוח הגדול הזה. אבל לדעתי זה לא צריך להיות ככה. קודם כל צריך שהמדינה תילחם בזה. פשוט וקל. זה לא כפיה, זה לדאוג לחירות של האנשים פה. אי אפשר שחבורה כוחנית שמה שמעניין אותם זה עצמם ינהלו למלא אנשים את המוח והלב בסם מוות בשביל להתעשר ולהיות מספר אחת. ובינתיים עד שיבינו את זה, לדעתי אני חייב כוח גדול ממול שיהיה איתי. פשוט רק עכשיו אני קולט שאני במלחמה, בקטע הזה של הכוחות הגדולים שמושקעים מולי, גם מצד התוכן שהוא חזק ממני וגם מצד התחכום והשעות והכסף שזורם שם בשביל לנצל אותי. לא יודע בדיוק מה ואיך, אבל פתאום אני גם קולט שאני לא לבד אתה מבין?