שלום חברים יקרים!
אני בחור צעיר כבן עשרים ואחת, למדתי בישיבה וכעת התגייסתי לצבא. אני נמצא במאבק עם היצר כבר מגיל 14 בערך, והוא עדיין מלווה אותי ומפיל אותי. כבר שנים שאני במאבק איתו. מגיל 14 הייתי שעות על גבי שעות לבד בבית עם מחשב ללא חסימה..היו לי גם כמה חברות שנפלתי איתן לצערי הרב, אך זה כבר ממש ממזמן. בקיצור, אני מכור לפורנוגרפיה בצורה קשה, לא מצליח להעביר שבועיים בלי נפילה. לגבי אוננות, הצלחתי לא להוציא זרע לבטלה במשך חצי שנה, אבל גם זה עומד לקרוס..
אני חייב את עזרתכם, כי אני ממש מתחיל להתייאש. אני מאד מאד אוהב את הקב"ה וכל מגמת חיי היא להתקרב אליו ולהתקדש, ואני מרגיש שזהו מכשול גדול שמפיל אותי פעם אחר פעם וממש הורס לי את החיים ואת בניין האישיות. גיליתי בשלב מסויים שאבא שלי גם מכור לפורנוגרפיה, וזה בכלל שבר אותי..הוא תלמיד חכם עצום. אני כנראה הולך להתחתן בעוד שנה וחצי, לכן אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש חייב כבר להיפטר מהנטל הזה כדי שלא יהרוס לי את העתיד. אנא חברים, אני נזעק לעזרתכם! אני כלכך רוצה חיים של קדושה וטהרה! כלכך מאמין בזה! כלכך מאמין בכוחות שלי! אני מאמין שיש לי את הכח לנצח את היצר לאורך זמן ולשבור את ההתמכרות הזאת, אבל אני חושב שאם מישהו יהיה מוכן ללוות אותי בתהליך הזה - זה יעזור מאד מאד. אם יש כאן מישהו שחושב שיש לו מספיק ניסיון בתחום ושניצח את המאבק הזה כבר והוא מעוניין לעזור לי - שיצור איתי קשר באימייל HAHTRS1@GMAIL.COM. זו מצווה עצומה! זה לשנות לבן אדם את הזוגיות שתיהיה לו, את הבית שיהיה לו, את המידות שלו, ואת הקשר שלו אל הקבה ועם ישראל. מתחנן לעזרתכם... מצפה לתגובות. יומטוב!