בס"ד
חברים יקרים שלי, אין לכם מושג כמה זה עוזר לי גם מי שסתם צופה במה שאני כותב, זה משחרר לי משהו בלב. באמת. היום בע"ה היה יחסית בסדר, הייתי בעיר והיה קצת תאווה מסביב ממש השתדלתי לשמור על העיניים, ובע"ה היה יחסית בסדר, בדרך חזור היה לי איזה החלקה על תמונות לא טובות שהיו לי בפלאפון. (החזרתי אותו מתיקון היום) בע"ה לא ממש החלקה קשה אבל עדיין אני לא רוצה את זה באמת אני לא רוצה את זה אני רוצה לחיות באמת באהבה בשלום בתמימות באור. ואני לא רוצה את הנפילה הזה. ממש חשוב לי להגיד את זה בעיקר לעצמי. להקשיב קצת. מחר אני נישאר בבית ואני יצטרך לעבוד על המחשב אני יודע שאני יכול להיכנס ממש לתסכול ואז להתחיל לגלוש. (יש לי חסימה על המחשב אבל היא די מעפנה) אני יודע שתגידו לי לעשות חסימה טובה יותר אבל אני לא חושב שזה מה שיעזור לי. כל עבודה שעבדתי בה עד עכשיו היו בה מחשבים עם אינטרנט אין מה לעשות אני חייב לעצור את עצמי בשלב של הלחץ, של הסטרס, ויש לי כל מיני דברים שגורמים לי לסטרס ללחץ המחשבה על מה שאני רוצה צריך לעות. ובאמת אני רוצה לקבל את החיים בשמחה באמת לחגוגו את החיים לחגוג את מה שאני רוצה ואת מה שיש לי לעשות בהם. בכל מיקרה אני מקווה לעבוד מחר על המחשב. רק אחריי שכתבתי לעצמי את עיקרי הדברים שאני רוצה לעשות בו.
ואם חלילה אני יתחיל להחליק מה שבע"ה לא ייקרה אני עוזב את המחשב לא נוגע בו ועובר לספרים. טוב יקרים שלי אני מאחל לכם את כל הטוב שבעולם. בע"ה בשלב זה אני עסוק בכלי של "לשמור את העיניים".
נ.ב חייב לשתף גם שאחד הדברים שממש עוזרים לי, זה לעשות מקלחת עם ליפה, לשפשף טוב טוב את הגוף ולאחר מכן להתקלח במים קרים. (להתחיל בפושרים) זה עצה שממש עוזרת לי, זה פשוט מרגיע את העצבים שמשתוקקים לתחושה. (ראיתי את זה בטוקבק בכתבה על מכורים) לילה טוב יקרים שלי.