הכנסתי את שאלותי במקום הלא נכון והעתקתי לפה:innocent:
שלום לכם,אני חדש פה בפורום,עלי? מכור כבר המון זמן,כשנתיים מקבל אימייל,לפני כחודש התחברתי לראשונה לפורום וזה לאחר מספר סדרות של נסיונות להפסיק שהחזיקו מקסימום חודש,אני מרגיש שאני כבר מכיר חלק מהחברים ממש טוב מהפורום והקריאה,אבל עדיין ליחשף טלפונים וקבוצות לא מסוגל,כעת אני בספירה מחודשת,יש לי הרבה שאלות שלאט לאט אברר אותם,אבל שתי שאלות ראשונות,ואודה למי שיטרח מזמנו להשיבני דבר,
1.גם היום לאחר כ22 ימי נקיות אני נלחם באש התאווה,שבכנות אומר אני אוהב את זה וזה האמת(אע"פ שאני כל הזמן בתחתית ומי יודע לאן הגיע אבל אני נהנה וגם סובל),ושאלתי אם גם היום אני נלחם וכל הזמן קשה לי,ןהרבה גם רע לי שאני מוותר על ההסתכלות וכו',אז למה זה משנה אם אני אסתכל ויהיה לי טוב ורע,או שאני לא אסתכל ויהיה לי רע וטוב,(או שאני טועה ואח"כ הלוואי הלוואי יהיה רק טוב?)?
2.מציק לי שאנחנו משתמשים בזה רק בתור מחלה,ואסביר,אותי אחד הדברים שהכי מחזקים זה כי אני באמת אוהב את הקב"ה,ואני יודע שהוא אומר ומבקש,ומהספרים אני יודע שזה אחד הדברים שחשובים לה',לא להסתכל ולשמור מאוננות,ןאם זה מחלה,אז כאילו כל החיזוקים על השכר הגדול ואור הגנוז וכו' לא תקפים אצלנו? כי בהרגשה זה כאילו אנחנו מתנקים,רק לצורך גמילה?
אולי אני עדיין לא ברור בשאלותי ומקווה שבהמשך אתנסח יותר טוב,תודה,