עדינו כתב on 26 נוב' 2017 07:07:
שלום חברים.
עבורי זו פרי של הבשלה ממושכת לכתוב כאן.
בעברי הייתי משתמש פעיל בכל הזדמנות שהיתה לי אפשרות (גירוי מיני או אינטרנט פתוח).
אני חושב שהתחלתי את הקריירה בגיל צעיר מאוד, יש לי זכרונות על חיפוש אחרי חמימות מינית עוד מהגן.
בתחילת חיי הנישואים היינו גרים ליד שכנים עם אינטרנט פתוח, דבר שהפיל אותי המון.
היום בסביבתי יש רק אינטרנט רימון ב"ה.
והצלחתי להיות נקי 97 יום, ואח"כ נפלתי דרך אינטרנט שהוא חצי חסום. (האמת שהרבה ממה ששמר עלי לא ליפול זאת העובדה שאשתי בהריון ואנחנו לא אסורים לאורך כל תקופת הנקיות)
תהליך ההתנקות שלי מהתאווה - מעולם לא היה חד משמעי לאורך זמן, הייתי שותף בקבוצה בישיבה שבתוכה היתה לי הזדמנות לשתף חבר על כל מה שנפלתי, ובכלל לנסות להתקדם.
אני לומד המון מהמיילים היומיים והעיניים שלי נפתחות להבין נכון את העסק המסובך והפשוט של תאווה.
אני מוצא את עצמי, במין מאבק שקט - בין רצון להיות בפנים לעבוד על הצעדים עם חברים מכאן לשתף, לשים את זה במרכז חיי במידה מסויימת לבין הרצון שההתקדמות האיטית של היציאה מתאווה שכבר התחילה - תימשך בלי התערבות עמוקה מידי.
אין לי ספק שהעבודה על התכנית ושיתוף וכו' יהיו משמעותיים עבורי לכל תחומי החיים.
אשמח לשמוע את דעתכם, חברים טובים, מה נכון בשבילי לעשות במצבי, האם להיכנס עם כל הלב לתכנית או להמשיך כעוקב מן הצד? אשמח להסברים ותובנות.
מקווה לתגובה!
תודה רבה!
שלום לך עדינו
אני ממליץ להיכנס עם כל הלב לתכנית ולא להישאר בצד, לי התכנית עשתה פלאים, שינתה אותי מהקצה לקצה הטוב יותר,
אני מאוד מזדהה אם החשש להתחיל לכתוב בפורום "פרי הבשלה..."
אני אישית קיבלתי בתכנית הרבה יותר מ"ניקיון", שמתי לב בדיעבד שעד שנכנסתי לתכנית לא הייתי חי את המציאות, לא הייתי נוכח.
רק להגיד לך שאוהבים אותך, תמשיך לשתף, לחלוק, ובע"ה אלוקים יעשה לך ג"כ את הנס שעשה לכולנו.
נ.ב.
אני לא רוצה לדבר עליך באופן ספציפי, וגם איני ראוי (מכיוון שאני רווק), אבל חברים מדווחים על רצף ארוך של ניקיון, וזאת משום שהם "השתמשו" בנשותיהם, לענ"ד שווה בדיקה.