החסימה ההרמטית היחידה זה נטפרי
שזה חסימה מוחלטת של כל אתר שלא נמצא ברשימה הלבנה שלהם.
בנוסף כל תמונה עוברת סינון אנושי, כך שיש אפס סיכוי לשבריר של תמונה חושפנית שתקפוץ לך.
החסרונות הם שנטפרי חוסם כל דבר שהוא לא צרכי עבודה (תשכח מספורט, בילוי, פייסבוק וואצאפ) וגם שטעינה של התמונות יכולה לקחת לפעמים כמה דקות עד שהגוי בהודו יבדוק אותן.
כמו שכתבתי במקום אחר, צריך נטפרי בסינון על הספק, ולא על המחשב, כדי שמי שמבין במחשבים לא יוכל לעקוף את זה (או פשוט לפרמט את המחשב...)
אם אתה ממש רוצה לשמור על הרמטיות, אז תתקין גם וידיאו-אוף שחוסם אפשרות לצפיה בסרטים על המחשב. כך שלא תוכל להוריד פורנו במקום אחר ואח"כ לצפות על המחשב.
כל זה נאמר בהנחה שאתה משתמש במחשב לצרכי לימודים ועבודה נטו. אדם שמשתמש במחשב גם לצרכי בילוי (אני לא שופט. אני בעצמי צופה בסדרות מידי פעם) ימצא שזה מאוד מגביל אותו.
בכל חסימה אחרת, אתה משאיר סיכוי שתמונות חושפניות יעלו לך על המסך.
ובחלק מהחסימות החלשות-יותר, יש גם סיכוי סביר שתוכל למצוא דרך בעצמך להיכנס לפורנו.
העלות של נטפרי היא 26 ש"ח לחודש (כמעט חצי מרימון/אתרוג). בנוסף, אם אתה בוחר במסלולים היותר הרמטיים שיש להם העלות יורדת ל14-11 ש"ח.
(האמירה של גבראנונימי על נטספארק "וכל פעם מוסיפים/משנים מה שצריך" נשמעת די מסוכנת. עד כמה שאני מבין, זה אומר שיש סיכוי סביר שתוכל להיכנס לפורנו בפעם הראשונה. אבל אחרי שתיפול, תוכל למנוע מעצמך ליפול באותה צורה שוב...)