מתחיל שוב - וצועד לאלוקים כתב on 10 יוני 2016 09:37:
לפני שבועיים עשיתי סוף סוף צעד 9 עם ההורים. זה נדחה מזמן לזמן מסיבות שאינם תלויים בי, עד שלבסוף הגיע בהכוונת אלוקים והספונסר הוחלט שהגיע הזמן.
האמת היא שגם את הפגיעות שהם לא היו אמורים לדעת, אבא שלי גילה מחמת טעות אנוש שלי. הוא ראה את הקובץ בו רשמתי במשך 5 שנים את כל הכסף שהוצאתי בשביל שימושים, הוא שאל אותי אז (בזמנו לפני שנה כמה ימים לאחר בואי לתוכנית וכמה ימים אחרי שנודע להם שאני בתוכנית) מהיכן היה לי כל כך הרבה כסף???
לילה אחד קפצתי הביתה מהישיבה, ועשיתי את זה. במשך כל היום כולו מסרתי לאלוקים את הציפיות שלי מהמפגש הזה לטוב או לרע.
זה לא היה רק כפרה כל ה-7000 ש"ח מהבחרות, ועוד 7000 ש"ח מהילדות, הגעתי בשביל לכפר על התנהגות פוגעת, אם זה ריכוז עצמי בבית, שהרבה דברים שהייתי אמור לעשות הם היו צריכים לעשות במקומי ועוד ועוד ועוד, הריכוז עצמי שלי גרם לפגיעות יום יומיות. הבן שתקוע ראשו ורובו במחשב והוא לא עושה שם כלום חוץ מלהתקין תוכנות ולהסיר אותם וחוזר חלילה וכיוצ"ב, רק לא להיות פה, לחיות מחוץ לאטמוספירה והגלקסיה כולה. באתי ואמרתי לאבא שלי במילים פשוטות ביותר: התנהגתי לא בסדר, אני לא התייחסתי אליך כמו שאני אמור להתייחס להורה, אני לא הכרתי לכם טובה, אני לא הקשבתי לכם, וכמובן דיברתי על כל הכספים וכו'. וסיימתי ואמרתי לו שאני נכון לשמוע את כל מה שהוא אומר לי לעשות, ושאלתי במה אני יכול לתקן את כל זה. ואבא אוהב (הוא באמת מתוק אבא שלי, ואם אתה רואה את זה תדע שאני אומר את זה עם כל הכנות) ענה לי: מה שהיה היה, ועבר לשאול אותי שאלה שמטרידה אותו בענין התוכנית, ואסירות תודה שאלוקים היה שם ודיבר מתוך גרוני לומר את המילים הנכונות ולא לפעול שם מתוך שליטה ופחד, ועניתי רוגע ושלוה.
אח"כ הלכתי לאמא שלי, ורק התחלתי לומר את המילים: אמא, בעבר עשיתי..... היא הפסיקה אותי ואמרה לי תשכח מהעבר אתה ילד טוב הכל בסדר, וחיבקה אותי ונישקה אותי (לא נעים לי לספר את זה, אבל זה חלק מהנס שאלוקים עושה איתי, ועלי להיות על זה אסיר תודה לאלוקים).
אח"כ היא אמרה דבר שמאז היא חוזרת על זה שוב ושוב: כל שבוע ושבוע שאתה חוזר מהישיבה אני רואה בן אחר, ילד מתבגר יותר ויותר, לפני שנה לא היית יכול להתחתן, עכשיו אתה יכול להתחתן.
נכון שאני לא עושה את התוכנית בשביל ההורים, אבל זה נותן לי כח, זה נותן לי לראות שמשהו טוב קורה כאן, וזה גם נס בשבילי שהיא אומרת לי את זה, כשעד לפני כמה חודשים היה להם מאד קשה עם זה שאני בתוכנית (ובכל זאת הם המשיכו כל הזמן לתת לי את כל מה שאני צריך בשביל התוכנית).
ואח"כ היתה לנו שיחה מאד פתוחה וכנה, לא הסתרתי שום דבר מהחולשות שלי ומהעבר שלי, והרגשתי הרבה יותר קרוב להורים היקרים שלי.
אסירות תודה על זה, ואסירות תודה שמאז שהגעתי לתוכנית התחלתי לעשות שינוי גישה בבית שזה בשבילי הצעד 9 שלי, וזה להתחיל לשטוף כלים, לסדר את השולחן ועוד ועוד ועוד, ולעשות את זה גם אם לא ביקשו ממני כבר מאה פעם לשטוף כלים, אני עושה כיום בבית הרבה נתינה ושירות. ובמידה שבה נתנו כך גם קיבלנו חזרה.
מתפלל הלאה להמשיך בדרך, ולהמשיך לצעוד לאלוקים, שזוהי צעדת החיים.
שבת שלום
וחג שמח
מצטער אם זה יצא מבולבל, כמה פעמים תוך כדי הכתיבה עצרתי לדמוע קצת משמחה של החוויות הרוחניות הללו.
האמת היא שלא זכרתי את הענין הזה שאבא שלי ראה את הרשימה של כל הכספים שהוצאתי לשימושים.
אני כן זוכר, שבזמן מסויים הבנתי בעקיפין שאבא שלי ידע את השם משתמש שלי כאן בפורום.
וכ"כ קשה לי לדבר על אבא שלי שכבר איננו איתנו. הוא ידע על המחלה שלי, גם ממה שהוא תפס אותי על חם, וגם ממה שהוא קרא כאן בפורום, וגם אם הוא לא הבין את הפתרון של הצעדים, הוא נתן לי ביחד עם אמא שלי תבדלחט"א לעשות את כל מה שאני צריך בשביל התוכנית, קבוצות, כסף ומה שלא.
יש עוד הרבה מה להאריך, אבל זה לא כ"כ קשור כאן לפורום, אבל אולי בכל זאת בהזדמנות, אשתף עוד.