ברוכים הבאים, אורח

יומן בשבילי
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: יומן בשבילי 311 צפיות

תגובה: יומן בשבילי לפני 5 ימים, 6 שעות #155587

• malkaa1
  • רצף ניקיון נוכחי: 75 ימים
  • חבר קבוע

רציתי לשתף שאתמול ביום חמישי קמתי לתפילה הלכתי לכולל וממש רציתי שיהיה לי יום ממש טוב. אבל התקשרתי לאישתי ועלתה איזשהי בעיה שהכאיבה לי כי לא הצלחנו לטפל בבעיה הזאת, וזה גרם לי ללכת לשירותים, ולוותר על הלימוד בכולל ועל השיעור של הכולל, ופשוט לצפות בפורנוגרפיה, זה ממש ביאס אותי, במשך 7 וחצי שעות צפיתי בפורנוגרפיה..אפילו לא אכלתי ארוחת צהריים ולא שתיתי מים כי ממש רציתי לראות וליפול.. אבל רק צפיתי ולא נפלתי לגמרי לכן זה כן וגם לא נפילה. אני מבין פיתאום שקשקשה לי אני פונה לזה.. אני חייב לעמוד על עצמי ולתת לעצמי ייעדים קטנים ובע"ה אנצח

תגובה: יומן בשבילי לפני 5 ימים, 5 שעות #155588

• חסידי
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש

לאט לאט אתה לומד איך התאווה עובדת אצלך, שכשקשה לך אתה פונה לשם... זה כבר חלק מהישועה והפכחון, שאתה יודע יותר על מה להתמקד.
כאבי הלב ויסורי הנפש הם חלק מהכאבים שיש אחרי ניתוח.

שיהיה לך שבת שלום ושבוע טוב ונקי, אתה תמיד אדם טוב.

תגובה: יומן בשבילי לפני 5 ימים, 5 שעות #155589

• חסידי
  • רצף ניקיון נוכחי: 1 יום
  • חבר חדש
malkaa1 כתב on 08 מאי 2026 13:52:

רציתי לשתף שאתמול ביום חמישי קמתי לתפילה הלכתי לכולל וממש רציתי שיהיה לי יום ממש טוב. אבל התקשרתי לאישתי ועלתה איזשהי בעיה שהכאיבה לי כי לא הצלחנו לטפל בבעיה הזאת, וזה גרם לי ללכת לשירותים, ולוותר על הלימוד בכולל ועל השיעור של הכולל, ופשוט לצפות בפורנוגרפיה, זה ממש ביאס אותי, במשך 7 וחצי שעות צפיתי בפורנוגרפיה..אפילו לא אכלתי ארוחת צהריים ולא שתיתי מים כי ממש רציתי לראות וליפול.. אבל רק צפיתי ולא נפלתי לגמרי לכן זה כן וגם לא נפילה. אני מבין פיתאום שקשקשה לי אני פונה לזה.. אני חייב לעמוד על עצמי ולתת לעצמי ייעדים קטנים ובע"ה אנצח

זה שלא נפלת במשך 7 וחצי שעות, זה בכלל שהתאפקת, או שפשוט זה כבר לא מגרה?

תגובה: יומן בשבילי לפני 1 יום, 11 שעות #155606

• malkaa1
  • חבר קבוע

אני פשוט לא רציתי להרגיש את העצבות והייאוש שבא בעקבות נפילה.. אז עני רק צפיתי בסירטונים. אני כן מרגיש שהצפייה בסרטים האלה לוקחת ממני ביטחון ורצון להיות מחובר לאנשים, אני יודע שזה ככה, פשוט זה קשה.. אני מרגיש לפעמים חוסר ביטחון ופחד גדול ליפול, הפחד הזה משתק אותי ומונע ממני להיות מי שאני באמת. כי אני יכול להיות מי שאני ולמצות את החיים ואז תבוא הנפילה

תגובה: יומן בשבילי לפני 1 יום, 11 שעות #155607

• malkaa1
  • חבר קבוע

ותודה רבה על התמיכה שלכם זה באמת מחמם את הלב

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.33 שניות

Are you sure?

כן