שלום לכולם ושלום יומני.
אני כרגע עומד על שלושה ימים נקיים, זה באמת היה לא פשוט עבורי אחרי 40 ימים ללא הוצאת שז"ל (אבל כן צפיתי בתכנים) נפלתי..אני כל כך רוצה לצאת מהמרדף הזה אחר התאווה, כולנו רוצים וזה באמת נסיון לא פשוט. אני חושב שכדי לצאת מזה אני צריך להציב לי מטרה, מטרה שאם אגיע אליה אני אהיה מאושר כרגע המטרה האידיאלית שלי זה להגיע ל-100 ימי נקיות וזה אתגר לא פשוט, אז אני צריך לחלק את המטרה הזאת למטרות יותר קטנות, אז כרגע המטרה הקטנה שלי היא להגיע לשבוע נקיות לגמרי לגמרי. אני רוצה לחיות את החיים בימים האלה, כלומר ללמוד תורה באהבה ובקדושה, לעשות את מטלות הבית, ולהוריד לחצים ולהיות שלם עם עצמי ולהאמין ביכולות שבי ובעצמי. אני לפעמים מרגיש חסר ביטחון, כי אנמ רואה אנשים שמצליחים בחיים ואני לא כמוהם, וזה מוריד אותי. אבא שלי היה מתרשם מאוד מהחברים שלי ומאנשים עם יכולות גבוהות..אבל ממני הוא לא התרשם אני פשוט הייתי שמח לשמוע ממנו את המילים אני גאה בך, אני מעריך אותך, אני יודע שהוא מעריך אותי אבל אף פעם לא שמעתי את זה ממנו. דבר נוסף שגורם לי ליפול בתכנים האלה זה ההרגל אני פשוט רגיל ללכת בכיוון הזה. אני רוצה רק לנצח להיום(: