ברוכים הבאים, אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: כואב לי 164 צפיות

תגובה: כואב לי לפני 3 ימים, 22 שעות #153738

• שבור64
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר קבוע

היו לי כמה ניסיונות בחג, דחפים.

התעוררו בי דחפים, וכבר הייתי קצת קרוב לקצה.

יצא לי לשמוע בעבר את ההקלטלטות של מדיטציית "sober" והאמת היא שלא ממש הזדהתי איתה.

ב4-5 פעמים האחרונות שצפו אצלי דחפים הרגשתי שהיא ממש מצילה אותי.

בכל פעם שהתקרבתי לקצה שמעתי מעין צעקה שקשקטה בראש של "עצור", ואז התרכזתי רק בנשימות שלי, ובדופק לב, וברגשות, ומשם עברתי לגלישת דחפים, לשים לב לדחף, להנכיח אותו בתודעה, ולהגיב לו, לזכור שהוא זמני, שזה לא באמת מה שאני רוצה, ומשם- להמשך הלאה בחיים, לחכות שיחלוף.

תגובה: כואב לי לפני 3 ימים, 9 שעות #153751

הי!
מעריך מאוד את העבודה האישיותית שאתה עושה בהשראת מתחברים מחדש, לא הכרתי אותם, טוב לדעת שיש עוד כיוונים לעזרה. אני מאוד מעריך ומאמין שיש סוג נוסף של התמודדות - והיא התמודדות של צרכים עמוקים, התמודדות שאפשר לפתור רק בעזרת הקשבה, הבנה, אהבה ונתינה לעצמי ולאחרים. כמו שמסבירים באתר של מתחברים מחדש, ובטח גם בחוברת.

מעריך את הכתיבה שלך וההתמדה, הניסיון להחזיק ברצף ובחיבור עם הקהילה כאן הוא חשוב מאוד מאוד!

שמתי לב שאתה כן עושה תרגילים, מדי פעם? בקביעות?
בכל מקרה אתה משתף שיש תרגילים שעוזרים לך.
בין אם הם עוזרים כי התרגילים טובים לשבירת הדחף של ההרגל האוטומטי (אמת)
בין אם הם עוזרים כי הם מחזקים את כוח הרצון ומחלישים את הצעת היצר הרע (אמת)
ובין אם הם עוזרים כי הם מאפשרים לך להיכנס לתודעה של הקשבה פנימית, אהבה עצמית, סבלנות, הבנה, ונתינה. נתינה של שקט, של נשימה, של רגע מנוחה, של חום. (אמת)

בכל מקרה - התרגילים עוזרים לך.
אולי תמשיך לעשות אותם? שיהפכו להיות ההרגל האוטומטי שלך, 
ואז הם יעבדו מהר יותר, בקלות יותר, עמוק יותר - ככל שתתרגל אותם.
רק אם יש לך מוטיבציה וכוח לזה כמובן, לא בכוח ולא כבריחה או ריצוי שלי.

בהצלחה רבה רבה

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: כואב לי לפני 3 ימים, 3 שעות #153757

• שבור64
  • רצף ניקיון נוכחי: 2 ימים
  • חבר קבוע
ניריוסף כתב on 03 יוני 2025 10:53:

הי!
מעריך מאוד את העבודה האישיותית שאתה עושה בהשראת מתחברים מחדש, לא הכרתי אותם, טוב לדעת שיש עוד כיוונים לעזרה. אני מאוד מעריך ומאמין שיש סוג נוסף של התמודדות - והיא התמודדות של צרכים עמוקים, התמודדות שאפשר לפתור רק בעזרת הקשבה, הבנה, אהבה ונתינה לעצמי ולאחרים. כמו שמסבירים באתר של מתחברים מחדש, ובטח גם בחוברת.

מעריך את הכתיבה שלך וההתמדה, הניסיון להחזיק ברצף ובחיבור עם הקהילה כאן הוא חשוב מאוד מאוד!

שמתי לב שאתה כן עושה תרגילים, מדי פעם? בקביעות?
בכל מקרה אתה משתף שיש תרגילים שעוזרים לך.
בין אם הם עוזרים כי התרגילים טובים לשבירת הדחף של ההרגל האוטומטי (אמת)
בין אם הם עוזרים כי הם מחזקים את כוח הרצון ומחלישים את הצעת היצר הרע (אמת)
ובין אם הם עוזרים כי הם מאפשרים לך להיכנס לתודעה של הקשבה פנימית, אהבה עצמית, סבלנות, הבנה, ונתינה. נתינה של שקט, של נשימה, של רגע מנוחה, של חום. (אמת)

בכל מקרה - התרגילים עוזרים לך.
אולי תמשיך לעשות אותם? שיהפכו להיות ההרגל האוטומטי שלך, 
ואז הם יעבדו מהר יותר, בקלות יותר, עמוק יותר - ככל שתתרגל אותם.
רק אם יש לך מוטיבציה וכוח לזה כמובן, לא בכוח ולא כבריחה או ריצוי שלי.

בהצלחה רבה רבה

תודה על ההתייחסות והעצה.

לא מצליח להבין כל כך את ההצעה שלך, אתה מציע לעשות את התרגילים בזמן התמודדות? את זה אני כבר מנסה לעשות, אתה מציע לתרגל גם סתם כך באמצע היום, בלי קשר לדחפים שמופיעים? לא רואה איך זה יכול לעזור לי.

אשמח אם תוכל להאיר את עיני.

תגובה: כואב לי לפני 2 ימים, 10 שעות #153761

כן, לעשות אותם סתם ככה ביום יום, זה הופך אותם להרגל, מחזק את החיווט במוח סביבם ומגדיל את ההשפעה שלהם לעומת כל הדברים האחרים במוח שמפריעים.
זה כמו לנהוג ברכב, בהתחלה אתה חלש בזה והנהיגה שלך לא יכולה להתמודד עם נסיעות מורכבות בכבישים מורכבים,
אבל אם אתה מתרגל לסוע במקומות רגילים ובטוחים - זה מכין אותך להתמודד יותר בקלות עם מקומות מורכבים.
זה כמו לעשות כושר, השריר גדל ומתחזק ואז אתה מהיר יותר ויעיל יותר.

וזה גם משהו שהחברים פה בקהילה שניסו את זה יכולים לומר חד משמעית שזה שינוי של שמיים וארץ.
כדאי מאוד לתרגל את התרגילים שאנחנו מציעים לפני, תוך כדי ואחרי הדחף. זה מאוד מאוד עוזר.

ניריוסף

מנהל תוכן GYE
  • עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.31 שניות

Are you sure?

כן