מתרפא כתב on 18 אוג' 2019 13:10:
וואו! הרבה תגובות במעט זמן! אני כבר יכול להגיד שאני מאושר, הפורום חיי ובועט, יש פה אנשים! יותר חשוב מהכל - אני לא לבד
אז לגבי הדיווח על המשתמש וכו', אז כן לחצתי דווח וכתבתי מה שכתבתי.. אני זוכר שהיו קצת באגים עם הצ'אט הזה, זה כן עבד לא עבד וגם אחרי שחסמתי אותו כל פעם המשיכה להיפתח לי השיחה איתו.. בכל מקרה, לא חשוב לא התייחסתי לזה יותר מידי רק פחדתי שמא האתר "מת" ואין בו אף אחד מלבד חולים שעדיין לא נמצאים בשלב ההחלמה
לגבי סידור פינת הישיבה (robinhood) לגמרי אפשרות שעלתה בעבר, גם על ידי הרב שלי שהמליץ לעשות זאת כבר לפני שנים... העניין הוא שברגע שאני מסדר את המשרד כך שאין פרטיות אני גוזר על עצמי לא להיכנס לאף אתר שאינו אתר של עבודה.... לא יו טיוב לא שיעור תורה ובטח לא האתר הזה...
אמנם אני יודע שעדיף שלא איכנס לכלום ומלבד שלא איכנס לפורנו.. אבל עדיין הניסיון הזה קשה מידי בשבילי כי אז אני באמת אשתעמם!!
חוצמזה, שזה לפטופ עם DOCKING STATION אם זה אומר לך משהו... במילים פשוטות - קליק אחד לנתק את המחשב הנייד מהעמדה והוא אצלי ביד - משם לשירותים.. וההמשך ידוע
תודה לכולם על התגובות והעידוד, זאת פעם ראשונה בחיים שאני
א. קורא לזה בשם של זה - התמכרות
ב. מדבר על זה עם מישהו אחר. (בקבוצות SA, עם חברים, כאן בפורום)
ג. הבנתי שאני פשוט לא יכול לצאת מזה בכוחות עצמי ... לא משנה כמה ניסיתי ונאבקתי... פשוט הבנתי והודיתי שזה חזק ממני.
ולקבל כזה גל מאסיבי של עידוד ואהבה - זה פעם ראשונה בחיים נראה לי שאני כותב בפורום ומקבל כזאתי אהבה ותמיכה חד משמעית מכולם. אז באמת מכל הלב - תודה.
אתה ברצינות חשבת שהאתר הזה מת, שכל מי שנשאר בו הם החולים האחרונים במחלת ההתמכרות, וכאשר הם יבריאו בבקשה שהאחרונים יכבו את האור בנתב"ג ?
יש לך מושג כמה אנשים מתמכרים בכל יום במדינת ישראל ? אני פוחד אפילו לחשב את זה במחשבון.
אם יש אתר אחד שאני יכול להגיד עליו בבטחון שהוא הולך להישאר שוקק חיים זה האתר הזה...
וואו, אתה תמים.
בקשר לפינת העבודה שלך - תראה, אני לא יודע באיזה רמה אתה מכור, אם אתה מכור ברמה כזאת שאם אתה באמצע מטוס שהולך להתרסק, ואתה מסוגל באמצע כל הטלטלות והצווחות של הנוסעים המבוהלים ללכת לתא של השירותים של המטוס, לסחוב לשם את המחשב שלך, פותח את המחשב שלך באמצע התא הקטן הזה, ונופל שם (עד להתרסקות של המטוס
), אז אין ספק שהפתרונות שלי לא יעזרו לך - רוץ לך מהר לתוכנית 12 הצעדים ושתהיה לי בריא.
כי מה שאתה מתאר פה זה מוגזם - אתה הולך בעצם לנתק את המחשב נייד שלך מעמדת העגינה, ללכת לעיני כולם לשירותים עם המחשב הזה שבוודאי בולט, וממש להיכנס לשירותים עם מחשב נייד, אני הייתי מת מבושה לעשות דבר כזה גם בלי קשר לתאווה - מי נכנס עם מחשב נייד לשירותים באמצע מקום ציבורי כמו העבודה ? גם אם אתה מכניס את זה לתיק או משהו זה היה נראה מוזר.
יודע מה - נזרום איתך ונאמר שאתה תעשה את זה פעם אחת, פעמיים, אבל עשר ? עשרים ? כמה פעמים אתה יכול ללכת לשירותים עם מחשב נייד כזה ? תחשוב בהיגיון, הלחץ החברתי וחוסר הנעימות יימנעו את זה ממך, שאלות יישאלו, מבטים ייזרקו לעברך.
ואם אתה מזלזל בלחץ חברתי, אז בבקשה - נסה להתפשט באמצע העבודה, גם אם רובה טעון מכוון אליך לא תצליח.
אתה אומר שאם לא יהיה לך פרטיות בכלל אז לא יהיה לך לא יוטיוב, לא כלום, וזה קשה לך, יש לך כמה אופציות בעניין - 1. לך למקום ציבורי כמו קפה אינטרנט או ספרייה ושב שם ותראה כל מה שבא לך לראות ביוטיוב, האופציה לראות שם דברים בעייתיים קיימת עדיין אבל נמוכה - מקום ציבורי.. 2. תקנה מחשב עם אינטרנט ושים עליו נטספארק, תן סיסמא למישהו קשוח שלא מוותר בקלות, וזהו. 3. תקריב את יוטיוב - אתה בוודאי מרגיש שזה מעשיר אותך, אבל אם בד בבד הנפילות מגמדות אותך, אז מה הועלת לעצמך ?
או פשוט שב עם הבוס שלך, תחרטט לו על זה שאתה רוצה מחשב נייח, כי גם לשולה מהמזכירות יש ואתה נעלב נורא שלך אין. אתה יכול לומר לו שאתה אוהב את הגובה של המסך שגבוה יותר במחשב נייד ולכן אתה מוכן לשלם עליו בכספך, תהיה יצירתי ותחשוב, אתה במשרד הזה, אתה מכיר אותו יותר ממני, תשתמש במה שאתה יודע כדי להפוך את זה בלתי אפשרי ליפול.