ברוכים הבאים, אורח

נפלתי שוב
(1 צופה) (1) אורח
  • עמוד:
  • 1
  • 2

נושא: נפלתי שוב 383 צפיות

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 ימים, 12 שעות #155048

• shayy12
  • חבר קבוע
אתה צודק אבל זה לא משנה את ההרגשה שלי זה לא שמנה שאני לא מפסיק ליפול אני מכור  כנראה בצורה קיצונית אני נופל כל יום הפעם האחרונה שהחזקתי הייתה 8 ימים ואז קרסתי התחלתי לפגום כל יום לעיתים פעמיים ביום.

אני גמור נפשית באמת גמור. אני לא יכול להפסיק לחשוב שאלוקים ושנא אותי בגלל שעזתי את הישיבה החרדית.

בנוסף זה שאני בן 29 בלי חברים בת זוג שמעולם לא הייתה לי תואר כסף או עבודה מוציאה אותי משפיות דעתי אין לי מושג איך יוצאים מהמצב הזה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שאולי היה במצב דומה לשלי ויצא מזה איך הוא יצא מזה בבקשה עזרו לי אני גמור

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 ימים, 12 שעות #155049

• shayy12
  • חבר קבוע
בנוסף אני אשמח לקבל ספונסר קודם כל להתכתבות במייל מי שמעוניין אשמח שישאיר לי את כתובת המייל שלו ואולי אחר כך דרך הפלאפון תודה

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 ימים, 5 שעות #155051

• חרותעולם
  • רצף ניקיון נוכחי: 427 ימים
  • חבר חדש

מי אמר לך שיכולת להיות גדול הדור?

מי אמר שזה המטרה בחיים?

מישהו הכניס לך את זה, אולי המשגיח?

אין כזה דבר שאלוקים שונא יהודי שמחפש את הדרך, וגם אם אתה עמוק עמוק בזבל, אבל פניך נשואות כלפי מעלה.

אין ספק שאלוקים מסתכל עליך בחיוך אוהב, ונהנה מכל התגברות וכל רצון טוב.
אתה רוצה טוב הרבה יותר ממה שאני רוצה טוב ואלוקים מאד אוהב את זה.

אלוקים מאוד אוהב אותך!!!

והראיה לכך זה שהוא מחיה אותך ונותן לך חיים!!

אז לא מתאים לך המסלול המקובל, מי אמר שזה המסלול שלך? אולי יש לך מסלול ייחודי אחר מותאם אישית?

לגופו של עניין: צריך תהליך של התקדמות עם ייעוץ.

אני הייתי מכור מגיל 15 עד גיל 24, ואני כבר בחוץ יותר משנה.
נעזרתי במכון ידידיה,

לפרטים על המכון צור איתי קשר: 613nhi@gmail.com

נערך לאחרונה: לפני 3 ימים, 5 שעות על ידי חרותעולם.

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 ימים, 5 שעות #155052

• שבי1
  • רצף ניקיון נוכחי: 2890 ימים
  • דירוג פלטיניום

הי מוכן להושיט יד לעזרה .
shabtaiafoon@gmail.com 

תגובה: נפלתי שוב לפני 2 ימים, 10 שעות #155056

• shayy12
  • חבר קבוע

נפלתי שוב אני מיואש . אשמח לעזרה עם המכון ידידיה הזה מה זה בכלל?

תגובה: נפלתי שוב לפני 2 ימים, 6 שעות #155058

• חרותעולם
  • רצף ניקיון נוכחי: 427 ימים
  • חבר חדש

ראשית עלי לציין שהדרך הרווחת בחברי הפורום היא 12 הצעדים, ויש לה כאן הוכחות. 

אני אישית הלכתי למכון ידידיה.

זהו מכון לייעוץ על פי התורה, היועצים הם אנשים עם רגליים על הקרקע שמחוברים למציאות היטב, הם פתוחים ומכירים את העולם.

הם עובדים עם דברים מאד ברורים ומעשיים, ולא תיאוריות, גישה בריאה ישרה ומציאותית.

תכלס אני יצאתי מהטינוף בתהליך ייעוץ, ואני כבר שנה ויותר בחוץ, סיימתי עם היועץ כשיצאתי מזה, ואני חי היום חיים רגילים.

הטלפון הוא 08-9165050
זהו מזכירות שעושים בירור ראשוני והם מפנים ליועץ (דרך הטלפון) לשיחת התאמה.

נערך לאחרונה: לפני 1 יום, 8 שעות על ידי חרותעולם.

תגובה: נפלתי שוב לפני 8 שעות, 42 דקות #155066

• shayy12
  • חבר קבוע

נפלתי בסריית נפילות 6  נפילות ביום אחד,בחיים זה לא קרה  לי .איבדתי כבר טעם בחיים כל יום אני מתפלל שאלוקים ייקח את נשמתי ובבוקר אני מתפלל למה החזרת לי את הנשמה? אני קם בלי חשק אוכל בלי חשק שותה בלי חשק . כבר אין לי כח לחיים שאני בן 29 ללא חברים בת זוג עבודה לימודים או תואר אין לי מושג אין לצאת מזה מרגיש כמו אסיר,משוחרר אחרי 30 שנה שצריך להתחיל הכל מחדש . ובנוסף אני מכןר קשות לזרע לבטלה ולפורנו. מיואש כבר בחיי תודה על ההקשבה זה מאוד עוזר לי למרות שאני לא מצליח בכלום

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 שעות, 42 דקות #155068

• החתולהשחור
  • רצף ניקיון נוכחי: 3 ימים
  • חבר קבוע

אני חושב שאתה יותר חזק ממה שאתה חושב.
הרי אם היית כבר כל כך מיואש מעצמך אז למה אתה פה בפורום? אני יכול להגיד על עצמי שגם אני הרגשתי ככה לא עד לא מזמן.
כן זה קשה להאמין שיש טוב, החיים הם קשים וחרא די גדול לפעמים.
אבל הטוב והתקווה תמיד קיימים. צריך רק לדעת לחפש אותם. 
אני מניח שכתבת את הפוסט הזה ישר אחרי הנפילות. אני גם מרגיש ככה אחרי שאני נופל, אבל זה כי במשך שנים אל גבי שנים בכל פעם שאוננתי עלו לי רגשות אשם עד שעכשיו המוח ביולוגית (מבחינה מדעית) כבר מעלה לעצמך רגשות אשם אחרי כל נפילה, אם אפשר לברוח מזה. אני חושב שהסוד שהתחלתי לעבוד על עצמי זה להיות יותר מודע לעצמי. אז נגיד אוננתי ואז הרגשתי הבן אדם הכי חרא בעולם והכי סוטה - התחלתי לדבר אל עצמי, אז נכון אני עכשיו מרגיש אשם ובדאון כי אוננתי אבל האם זה כל מי שאני בחיים האלה ? עשיתי כל כך הרבה דברים חיוביים במהלך היום שגם אם נפלתי - זה לא סוף העולם. לומדים מה לא עבד ולומדים לפעם הבאה להיות יותר חזקים.
בנוגע לאוכל ולשתיה - זה די ביצה ותרנגולת. ברגע שאתה לא אוכל ומכניס אנרגיה הגוף שלך אוטומטית נכנס לדיכאון, נסה להכין לעצמך ארוחה שאתה אוהב ״ובכוח״ להכניס לעצמך אוכל גם אם אין תיאבון. מבטיח שזה יעזור.

תגובה: נפלתי שוב לפני 3 שעות, 2 דקות #155072

שי 12 היקר מאוד. 
כמו שאתה כותב את מתמודד עם מצוקת נפשית וזה משפיע לך על הגוף. 
אם הגעת למצב שאתה מתפלל לה' דברים נוראיים כל כך, אז משהו פה התבלבל בדרך. 
א. שום מצווה בעולם לא אמורה לגרום לנו להרגיש רע כל כך. 
ב.לכן המצווה העיקרית שחשוב שתקפיד עליה לעשות כרגע זה קודם כל ונשמתם לנפשותכם מאוד מאוד. 
ג. אם המצוקה שאתה מרגיש היא חזקה וגדול מאוד, אנחנו הפורום והאתר לא יכולים לתת מענה איכותי מספיק. 
ד. לגמרי מגיע לך לקבל מענה איכותי ומספק, בתור התחלה נסה עם האתרים החינמיים והמקצועיים האלה: 
sahar.org.il
www.eran.org.il
ה. מבחינה מקצועית לפני שמפסיקים לאונן ולצפות בפורנוגרפיה - כדי לצבור כוחות לעשות את הצעד הקשה הזה, קודם כל צריך לאכול. ולשתות. ולאהוב את עצמך. מתוך כך יש יותר כוחות ויותר אפשרי לעשות את השינוי. 
ו. כתבתי לך באימייל אישי בעבר, מוזמן להסתכל שם, וגם ליצור איתנו הצוות קשר שוב ונוכל להרחיב יותר על כיצד נכון ויעיל להתמודד, בסופו של דבר יותר בהצלחה ויותר בקלות. 

ניריוסף

מנהל תוכן GYE

תגובה: נפלתי שוב לפני 2 שעות, 38 דקות #155074

• shayy12
  • חבר קבוע

בסדר אני אתאמץ אני אקווה לטוב

תגובה: נפלתי שוב לפני 1 שעה, 58 דקות #155075

shayy12 כתב on 01 ינו' 2026 14:55:

נפלתי בסריית נפילות 6  נפילות ביום אחד,בחיים זה לא קרה  לי .איבדתי כבר טעם בחיים כל יום אני מתפלל שאלוקים ייקח את נשמתי ובבוקר אני מתפלל למה החזרת לי את הנשמה? אני קם בלי חשק אוכל בלי חשק שותה בלי חשק . כבר אין לי כח לחיים שאני בן 29 ללא חברים בת זוג עבודה לימודים או תואר אין לי מושג אין לצאת מזה מרגיש כמו אסיר,משוחרר אחרי 30 שנה שצריך להתחיל הכל מחדש . ובנוסף אני מכןר קשות לזרע לבטלה ולפורנו. מיואש כבר בחיי תודה על ההקשבה זה מאוד עוזר לי למרות שאני לא מצליח בכלום

אוהבים אותך מאד
בהצלחה רבה
אני רק יכול לספר לך שיש הרבה תקוה במצב שלך
הייתי במקום מאד קשה וב"ה כיום אני במקום אחר לגמרי
ואני מכיר עוד חברים רבים שהיו במצבים מאד קשים וכיום הם חיים נפלאים ביותר.

בהצלחה רבה

אסירות תודה לאבא אוהב ששומר אותי נקי מ - י' ניסן חודש הגאולה ה'תשע"ה

........................................................................................................

מודה אני לך שאתה הוא ה' אלוקי ואלוקי אבותי לעולם ועד, צור חיינו מגן ישענו אתה הוא לדור ודור. נודה לך ונספר תהלתך, על חיינו המסורים בידך ועל נשמותינו הפקודות לך ועל ניסיך שבכל יום עמנו ועל נפלאותיך וטובותיך שבכל עת ערב ובוקר וצהריים, הטוב כי לא כלו רחמיך, והמרחם כי לא תמו חסדיך מעולם קוינו לך.

יומן המסע שלי - מתחיל שוב וצועד לאלוקים  או כאן.          הפוסט שלי ב"הצג עצמך"  או כאן.      המשפחה שלנו - משפחת "שמור עיניך"  או כאן

• עמוד:
  • 1
  • 2
זמן ליצירת דף: 0.44 שניות

Are you sure?

כן